На Рахівщині знову стріляють тварин, а вбивць не карають

Про  трагедію на свіїй сторінці у соцмережі повідомив Микола Кокіш-Мельник.

За його словами, випадки браконьєрства у Рахівському  районі частішають.

«Чергове браконєрство в мисливських угіддях ТМР”Грінвуд” села Луги Урочище Льишул що на Рахівщині Закарпатської області!

Певно це залишки від нічних відвідин угідь голови ТМР”Грінвуд” Василя Шіляка та його заступника, начальника Трибушанського ПНДВ Карпатського біосферного заповідника Василя Шемоти?

Чому начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурґа який ”кришує” ТМР”Грінвуд” ці всі браконєрства покриває лишається здогадуватись!

За кілька останніх місяців це вже другий кричущий випадок браконьєрства в цій природоохоронній зоні. Спочатку було вбито червонокнижних ведмедя бурого і самку оленя, тепер жертвою стала косуля. Винуватців досі не покарано! Браконьєрство продовжується, і я не впевнений, що без належної реакції правоохоронних органів ми не станемо свідками наступних зухвалих вбивств тварин! Такі дії злочинців треба зупинити!» – зазначає Микола Кокіш-Мельник.

Активіст каже, що сподівається на те, що Державне агентство лісових ресурсів України, Міністерство екології та природних ресурсів України та Міністерство аграрної політики та продовольства України нарешті відреагують належним чином на черговий злочин.

zakarpatpost.net