Якою буде сьогодні, 3 лютого, погода на Закарпатті. Що про літо розкаже сонце?

Сьогодні на Закарпатті буде тепло, на території всієї області дощитиме.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +4, удень – 6 тепла. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +5, удень – +8. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується сильний дощ.

У Волівці – +2 уночі і  +4 градуси удень. Сильний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

У Сваляві – +4 уночі і  +5 градуси удень. Вранішній сильний дощ у другій половині дня повинен послабшати, проте до вечора може знову набрати силу.

У Тячеві нічна температура становитиме +6, денна – +9. Протягом усього дня очікується дощ, який після обіду може посилитися.

У Перечині – нічна температура становитиме +4, денна – +6.  З ранку і до пізнього вечора йтиме сильний дощ.

У Великому Березному – вночі +2, удень – +5 градусів. Протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується дощ, який після обіду може посилитися.

У Берегові та Виноградові – вночі +5, удень –+8.  Дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора.

У Міжгір’ї – уночі  +2, вдень – +5 градусів. Цілий день йтиме сильний дощ.

У Рахові буде уночі +2, вдень температура підніметься до +4 градусів. З ранку і до пізнього вечора йтиме сильний дощ.

3 лютого вшановується пам’ять преподобного Максима Сповідника і Максима Грека. У давнину була така приказка: “Якщо місяць заковзав, у хмару білий ріг встромив — буде добре жито і борошно в сито” — молодий місяць у хмарах вказував на хороший урожай. А ось ясне небо передвіщало недорід. Яскраво-червоний захід 3 лютого прогнозував морозний ясний завтрашній день; а ясна погода — ранню весну. Якщо вдень сонце світить яскраво, то влітку на фруктових деревах плоди червиві будуть, а якщо воно за хмари ховається — чисті та великі.

zakarpatpost.net