Гороскоп на тиждень. 5-11 лютого 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень буде відносно спокійним. Багато хто зуміє досягти успіху у творчій та інтелектуальній діяльності, проте слід побоюватися пліткарів, і триматися подалі від скандалістів.

Бажано налагоджувати ділові контакти, без оглядки на думку оточуючих – угоди, укладені в цей період, виявляться досить вигідними. У фінансовій сфері ситуація складається непогано, але від великих покупок краще утриматися, і ретельно планувати витрати. Особисті взаємини будуть мати відтінок раціональності, і це дозволить навести порядок у зв’язках, і розірвати непотрібне спілкування. Вихідні дні корисно провести на природі – головне, не звертати уваги на погодні умови.

ОВЕН

Зірки пророкують насичений, яскравий і веселий тиждень. Не упускайте можливості налагодити стосунки з товаришами по службі, і намагайтеся не відмовлятися від пропозицій колег – відвідуйте корпоративні заходи, і не соромтеся ділитися своїми ідеями. У вівторок можуть підтвердитися ваші здогадки, пов’язані з деякими незрозумілими моментами в бізнесі, але перед тим, як озвучувати свої припущення, постарайтеся все ретельно і детально проаналізувати.

ТІЛЕЦЬ

Ваша авантюрна натура раз у раз буде підштовхувати вас  на навіжені вчинки. Намагайтеся не шокувати керівництво, і ділових партнерів – в середу та четвер зірки радять бути стриманішими і серйознішими. Результативність та ефективність професійної діяльності буде залежати від настрою Тельців – проявіть свої найкращі якості, такі як відповідальність і вміння приймати рішення в складних ситуаціях.

БЛИЗНЮКИ

Не створюйте проблем на рівному місці – ви занадто сприйнятливі до критики, і панікуєте через дурниці. Зірки запевняють, що ситуація під контролем, важливо лише частіше довіряти інтуїції, і не скидати з рахунків свій професіоналізм – Близнюки незамінні, і в ці дні вас підтримують всі, починаючи від колег, і закінчуючи конкурентами. В особистому житті все прекрасно, проте в четвер відносини з обранцем можуть стати майже ідеальними.

РАК

Раки зможуть здійснити багато планів, але за однієї умови – не намагайтеся йти напролом, і вчіться знаходити обхідні шляхи. Зірки радять звернути увагу на настрій деяких ділових партнерів – у ваших компаньйонів теж бувають проблеми, і вони не завжди пов’язані з роботою і зобов’язаннями. У середу очікується зустріч з корисними людьми зі світу бізнесу. П’ятниця багата на знайомства – дехто обзаведеться новими шанувальниками.

ЛЕВ

У вашому житті все буде йти за чітким сценарієм – деякі Леви занудьгують, і захочуть змінити ситуацію. Будьте обережнішими, в лютому активізуються конкуренти, які мріють зіпсувати вашу репутацію. Намагайтеся більше слухати, ніж говорити – можливо, це допоможе зберегти важливу інформацію в таємниці, і не стати об’єктом пліток. Особливо акуратними слід бути в середу і в п’ятницю – саме в ці дні поруч з Левами будуть крутитися нечесні особистості.

ДІВА

Подумайте про зміну діяльності. Прощатися з колегами і босом зірки не радять, але придивитися до нової посади, або діяльності буде корисно. Вибір за вами, і якщо врахувати неймовірну працездатність, то ви зможете поєднати і основну роботу, і творчі захоплення. У понеділок Дівам бажано звернути увагу на проблемні ситуації у фінансовій сфері. Нічого серйозного, але підтримка фахівців зайвою не буде.

ТЕРЕЗИ

Проявляйте ініціативу, адже на цьому тижні важливо бути активними. Професійні проблеми будуть вирішуватися швидко, і ефективно – Терезам потрібно лише не втрачати контроль над ситуацією, і частіше радитися з впливовими друзями. Спілкування з діловими партнерами перейде на новий рівень – до вас почнуть прислухатися.

СКОРПІОН

Скорпіонам слід триматися подалі від авантюристів. Ваша інтуїція не помиляється, але іноді внутрішній голос працює зі збоями – намагайтеся не приймати важливих рішень в понеділок, і в четвер. А ось вівторок і п’ятниця вдалі для фінансових операцій. У сфері кохання небезпек не очікується, однак ситуація в особистому житті стане дещо загадковою, і навіть таємничою.

СТРІЛЕЦЬ

Відкиньте сумніви, і рухайтеся до мети. Ситуація в професійній сфері вирівняється, і Стрільці зуміють розібратися з проблемами, що заважають рухатися вперед. Намагайтеся уникати спілкування зі сварливими колегами. Будьте уважні до свого оточення в п’ятницю – і серед ділових партнерів бувають обманщики. Але дотримуйтеся золотої середини, щоб вас не назвали перестраховиками.

КОЗЕРІГ

Зірки рекомендують змінити ситуацію і знайти час для друзів і для родичів. Правда, ділові партнери мають іншу думку – всі ніби змовилися завалювати вас справами і цікавими завданнями. Якщо совість не дозволяє забути про роботу, спробуйте внести в професійне життя нотку творчості, можливо, ваші ідеї виявляться перспективними. Найвдалішим днем ​​для втілення планів стане субота – Козероги самостійно проведуть рекламні акції, і навіть знайдуть спонсорів.

ВОДОЛІЙ

Якщо на початку лютого Водолії завзято взялися за роботу, то зараз необхідно зменшити обороти, і трішки перепочити. Займіться складанням планів, і не намагайтеся обігнати відразу всіх конкурентів – це фізично неможливо. Поспішайте повільно, і вже в середу ви помітите результати. У четвер Водоліїв чекають відрядження, можливо, вашими ідеями зацікавляться закордонні партнери. Але діяти поодинці зірки не радять – серед колег неодмінно знайдеться кілька розумних і надійних хлопців, з якими можна і в розвідку сходити.

РИБИ

Риби отримають радісні звістки, пов’язані з фінансами. Можливі виграші в лотерею, або перемоги в конкурсах – головне, вірити в свою удачу, і діяти, не звертаючи уваги на недовірливих друзів. Але найщасливішим грошовим днем, мабуть, стане субота. Забобонні Риби можуть запідозрити, що на цьому ідилія і закінчиться – нічого подібного. Особисте життя в ці дні теж сповнене сюрпризів.

zakarpatpost.net