На зміну холодам на Закарпаття йде потепління з мокрим снігом і дощем

Найближчої доби погоду в Україні визначатиме гребінь східного антициклону і холодна повітряна маса, яка вдень дуже повільно почне відступати за межі країни, повідомляє Укргідрометцентр у вівторок.

У середу в Україні переважно без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с, у південній частині вдень місцями пориви 15-18 м/с.

Температура вночі 7-12° морозу, в західних областях місцями 13-18°, удень 0-5° морозу, в південних, східних областях і на Закарпатті вночі 1-7° морозу, вдень 1-6° тепла. Про це пише Інтерфакс-Україна.

На 8 лютого синоптики прогнозують погіршення погодних умов в Україні: вночі в Одеській, Миколаївській, Вінницькій і західних областях, вдень в Україні, окрім сходу, мокрий сніг (на півдні, Закарпаття і в центральних областях із дощем), у південних і центральних областях місцями сильні опади; у північній частині місцями ожеледь і налипання мокрого снігу.

Вітер південно-східний, східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; у південних областях і на Закарпатті вночі близько 0°, удень 1-8° тепла.

zakarpatpost.net