Гороскоп на тиждень. 12-18 лютого 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Багато що в цей зимовий період буде залежати від нашої активності і самостійності.

Головне, не нехтувати підтримкою близьких людей, і дотримуватися правил, прийнятих  суспільстві. Складним ​​стане вівторок – в цей день відбудеться сонячне затемнення, і деякі ситуації буде неможливо проконтролювати. Але в цілому тиждень буде вдалим.

ОВЕН

У професійній сфері в ці зимові дні будуть кипіти неабиякі пристрасті, але Овнам хвилюватися нема про що – вашої провини тут немає, і всі конфліктні ситуації на роботі досить легко врегулювати. Однак намагайтеся ділитися планами тільки з надійними і перевіреними колегами – серед товаришів по службі є люди, які мріють привласнити ваші ідеї.

У вівторок ви можете отримати цікаву пропозицію від керівництва – відрядження, або переговори в іншому місті зіграють роль у вашому подальшому просуванні.

ТІЛЕЦЬ

Ви майстерно обходьте гострі кути, але зараз одного вміння знаходити компроміс буде замало. Навколо Тельців згущуються хмари, і вашими успіхами всерйоз зацікавилися конкуренти – тримайте рот на замку, і ситуація нормалізується. Понеділок хороший для ділових переговорів . А ось в четвер активність бажано знизити – в період сонячного затемнення багато людей будуть роздратовані, і Тельці не виняток. У суботу нервозність знизиться, і ви зможете влаштувати свято на честь домочадців.

БЛИЗНЮКИ

Головною проблемою стануть розбіжності з товаришами по службі – намагайтеся не конфліктувати через дурниці, і частіше влаштовуйте переговори в неформальній обстановці. Фінансова ситуація нестабільна, і Близнюки почнуть замислюватися про зміну роботи – зірки радять не поспішати, адже після сонячного затемнення все встане на свої місця. В особистому житті Близнюків очікується багато суєти – у вівторок можлива несподівана зустріч з минулим.

РАК

Намагайтеся пом’якшити претензії до оточуючих людей. Ситуація у фінансовій сфері порадує у вівторок – різкого збагачення зірки не обіцяють, але премія або дорогий подарунок точно піднімуть вам настрій. У четвер день бажано провести на самоті. Але якщо ви не можете кинути роботу, найкраще зайнятися справами, які не вимагають прийняття швидких рішень. Любовні і сімейні проблеми залишаться позаду – Раки легко порозуміються з родичами, і навіть зуміють домовитися з шанувальниками.

ЛЕВ

Колективна робота це добре, але намагайтеся не забувати про свої плани. Ідей у ​​Львів накопичилося достатньо, і в цей зимовий період ви можете сміливо приступати до їх втілення. Однак не довіряйте красивим словам деяких товаришів по службі – можливо, на цьому тижні хтось із колег захоче скористатися вашими напрацюваннями. Ситуація у фінансовій сфері буде не надто райдужною, однак після періоду сонячного затемнення все може змінитися. Намагайтеся частіше радитися з родичами.

ДІВА

Ваші лідерські якості на висоті. Діви задовольнять свої амбіції, і ваші плани почнуть втілюватися в життя. Ці дні сприятливі для підприємницької діяльності, але грошові питання бажано вирішувати спільно з партнерами, щоб уникнути розбіжностей. В любовній сфері може бути складно, але неприємні моменти дозволять Дівам розібратися в собі. Зірки не радять приймати важливі рішення в четвер. У суботу корисно зайнятися творчістю.

ТЕРЕЗИ

Завдяки вдалому розташуванню планет, Терези зможуть досягти непоганих результатів, і цей період запам’ятається позитивними моментами. Головне, діяти згідно з планом, і не думати про підступи конкурентів – на цьому тижні ваші суперники досить нешкідливі, і здатні тільки на дрібні прикрощі. Терези здивують партнерів нестандартним підходом до вирішення проблем, і вас почнуть ставити в приклад. У вівторок вони отримають вигідну пропозицію про співпрацю, а в середу ними зацікавляться впливові спонсори.

СКОРПІОН

Якщо з понеділка по середу ви будете насолоджуватися ідилією, то в четвер слід зосередитися – можливі складнощі в спілкуванні з діловими партнерами. У п’ятницю обстановка нормалізується, і Скорпіони в черговий раз подякують своїй інтуїції за слушні підказки. У вихідні Скорпіони можуть зіткнутися з проблемами на любовному фронті – якщо інші знаки зодіаку в таких ситуаціях панікують, то вас це лише розохочує.

СТРІЛЕЦЬ

Ви станете частими гостями на світських заходах, і легко налагодите контакти з корисними впливовими людьми. Але намагайтеся не використовувати свої ділові зв’язки в корисливих цілях, і не хваліться важливими знайомствами – це може нашкодити репутації. Матеріальне становище буде непоганим, однак у четвер слід утриматися від прийняття важливих рішень. У п’ятницю може виникнути необхідність великих витрат.

КОЗЕРІГ

Козероги вважають за краще не змінювати своїх звичок, і вас не виманиш на веселі тусовки і розважальні заходи. Однак в цей зимовий період ситуація може змінитися, і вам доведеться забути про серйозне ставлення до життя. Вас завалять привабливими пропозиціями про закордонні відрядження – погоджуйтеся, і не звертайте уваги на менш щасливих колег. Особисте життя зажадає прийняттю швидких рішень, але з проблемами зірки радять розбиратися в понеділок, або в середу.

ВОДОЛІЙ

Зверніть увагу на стосунки з людьми, від яких залежить втілення ваших планів. Спробуйте поліпшити якість спілкування з деякими колегами, з начальством і з впливовими знайомими. Багато Водоліїв захочуть спробувати себе в новій діяльності – перешкод зірки не бачать, однак нагадують, що в період сонячного затемнення від різких рухів бажано утриматися. Встигайте реалізувати творчі ідеї в середу, або перенесіть всі важливі заходи на п’ятницю. Ну, а у вихідні Водолії просто зобов’язані відпочити.

РИБИ

Очікуються службові конфлікти, і колективні розбіжності – тримайтеся в тіні, і не намагайтеся вирішити всі проблеми самостійно. Фінансові справи порадують – вже в понеділок Риби можуть складати список покупок. Але не поспішайте витрачати гроші, і відкладіть шопінг на п’ятницю, або на суботу. На любовному фронті чекають дива і веселі пригоди – ви знову під прицілом Купідона, і недоліків у шанувальників не буде.

zakarpatpost.net