Якою буде сьогодні, 11 лютого, погода на Закарпатті. Про що шумітиме ліс?

Сьогодні на Закарпатті потеплішає.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -1, удень – +3 градуси. До обіду протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -9, удень – +1 градус. Хмари, що вкривали небо вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Без опадів.

У Волівці – -7 уночі і  -1 градус удень. Вдень і ввечері небо  буде безхмарним, і ніщо більше не нагадуватиме про похмурий ранок. Без опадів.

У Сваляві – -7 уночі і  +2 градуси удень. Від хмар, що з’являться до світанку, вже вранці не залишеться й згадки – до самого вечора у Сваляві буде триматися ясна погода. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -8, денна – 0. Ранок та день у Тячеві будуть хмарними, а вечір обіцяє ясну погоду. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -1, денна – +3.  Хмурий ранок зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -5, удень – +2 градуси. Хмари у Великому Березному сховають небо вранці, щоб вже у середині дня зникнути та до самого вечора більше не з’являтися. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі -4, удень – +3.  До вечора хмари, що панували в небі весь день, заберуться геть. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -10, вдень – 0 градусів. Незважаючи на те, що вранці небо вкриють хмари, день та вечір у Міжгір’ї обіцяють бути ясними. Без опадів.

У Рахові буде уночі -11, вдень температура підніметься до -4 градусів. У Рахові на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів.

11 лютого відзначається перенесення мощів священномученика Ігнатія Богоносця. Колись11 цього дня наші пращури слухали ліс: якщо він шумів – чекали відлиги. Вважається, що з 3 до 11 лютого проходять сім морозних ранків, коли мороз особливо лютує. Погода цього дня часто бувала мінливою, тому про неї говорили: “і теплом приголубить, і морозом віддубасить”.

zakarpatpost.net