Найбільш волохата дівчина світу вийшла заміж

Супатру Сасупфан з Бангкока офіційно визнали найбільш волохатою дівчиною в світі, але вона тепер не схожа на себе. Адже зустріла любов, вийшла заміж і постійно голить обличчя.

Про те, що маленька дівчинка на ім’я Супатра з Таїланду страждає від рідкісного спадкового захворювання, синдрому Амбрас, батьки дізналися вже через кілька місяців після її народження. Почалося все з того, що Супатра народилася з аномально маленькими ніздрями і з важкістю могла дихати – доводилося підключати її до спеціального апарату.

Інші особливості проявилися через кілька тижнів: у дівчинки по всьому тілу і на обличчі почало рости волосся.

У 2010 році Книга рекордів Гіннесса включила ім’я Супатри  в свої списки, і вона офіційно стала найволохатішою дівчиною в світі.

В іншому Супатра була звичайною дитиною: любила мультики, ігри з друзями, в школі захоплювалася математикою і музикою. В той момент її життя ускладнювалася не лише неконтрольованим зростанням волосся, яке ставало тільки густішим після спроб провести лазерну епіляцію. Але якимось чином дівчинка навчилася ставитися до своїх особливостей позитивно.

«Сама себе не відчуваю якоїсь особливою, у мене багато друзів. Те, що я волохата, робить мене просто не такою, як усі. Так, були люди, які знущалися наді мною, називали мавпячої мордою, але тепер вони так не роблять. Я абсолютно звикла до свого вигляду. Нічого рідкісного я не відчуваю, тому що завжди була такою. Тільки іноді волосся заважає бачити, коли занадто відростає. Сподіваюся, одного разу мене вилікують»,  – казала вона.

Тим часом, роки йшли, а ліків усе не було. За допомогою декількох операцій Супатрі вдалося навчитися нормально дихати носом, але позбавити її від волосся ніяк не вдавалося. Про неї знімали документальні фільми, показували її найрізноманітніших лікарям, але марно.

У 17 років дівчина зустріла хлопця, який підкорив її серце. Незабаром пара вирішила одружитися. Ім’я обранця не називається, але є загальне фото.

Тепер Супатра з’являється перед людьми без волосся на обличчі. Щоправда, для  цього їй доводиться регулярно голитися, пише Unilad.

zakarpatpost.net