Якою буде сьогодні, 15 лютого, погода на Закарпатті. Коли прийде весна?

Сьогодні на Закарпатті буде відносно тепла пасмурна погода.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде 0, удень – +5 градусів. До світанку очікується хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -1, удень – +5 градусів. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі можливий дрібний сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Волівці – -5 уночі і  +2 градуси удень. Весь день у Воловці буде хмарним. Уночі піде дрібний сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається.

У Сваляві – -4 уночі і  +4 градуси удень. Хмарна погода протримається у Сваляві увесь день. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме 0, денна – +4. З ранку до самого вечора у Тячеві небо буде вкрите хмарами. Уночі йтиме дрібний сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

У Перечині – нічна температура становитиме 0, денна – +5.  У Перечині хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -2, удень – +4 градуси. У Великому Березному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі -1, удень – +5.  Протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -7, вдень – +2 градуси. Хмарна погода протримається увесь день. Уночі очікується дрібний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Рахові буде уночі -5, вдень температура підніметься до -2 градусів. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується дрібний сніг, який ближче до вечора повинен закінчитися.

15 лютого відзначається свято Стрітення Господнього. Яка погода на Стрітення — такою весна буде. Якщо на Стрітення дорогу перемітає — весна буде пізньою і холодною. Якщо тепло — весна буде ранньою і теплою. “Якщо цього дня сніжок — весною буде дощик”, тобто весна буде затяжною і дощовою. Передбачити погоду могла і курка: якщо нап’ється біля порогу води — весна буде теплою і ранньою.

zakarpatpost.net