Якою буде сьогодні, 19 лютого, погода на Закарпатті. Чи закує зозуля?

Сьогодні на Закарпатті буде відносно тепла сонячна погода.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -3, удень – +3 градусів. Небо буде ясним весь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -3, удень – +4 градуси.Небо буде ясним весь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів.

У Волівці – -6 уночі і  -1 градус удень. У Воловці протягом усього дня погода буде похмурою. Вранішній сніг удень послабшає і до приходу вечора скінчиться.

У Сваляві – -13 уночі і  -2 градуси удень. Ясна погода порадує нас тільки вдень, але ненадовго, весь інший час небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -6, денна – +4. Небо у Тячеві буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -6, денна – +3. На зміну ясній погоді, яка триматиметься вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі -4, удень – +4.  Увесь день  буде триматися ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -13, вдень – +1 градус. Вранці та вдень у Міжгір’ї буде триматися ясна погода, а ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Рахові буде уночі -12, вдень температура підніметься до -2 градусів. Вранці небо у Рахові – ясне, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Без опадів.

19 лютого вшановується пам’ять преподобного Вуколи Смирнського. Морози нині обіцяють бурхливу весну і сухе спекотне літо. А на морози вказувала вода у криницях: якщо вона підіймається, то слід чекати морозної погоди. Також холоди передвіщав північний вітер і зозуля, яка кує на сухому дереві.

zakarpatpost.net