Гороскоп на 22 лютого 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп мало підходить для спокійного ведення справ і, мабуть, найкраще, що сьогодні можна зробити, – це не робити нічого взагалі (природно, по можливості).
 

На жаль, зірки будуть схиляти до хаосу і в думках, і справах, і в спілкуванні. Ну а з урахуванням того, що емоційний фон дня обіцяє бути дуже напруженим, очевидно, що хаос може стати руйнівним. У такі дні люди часто роблять нелогічні вчинки, сваряться через дрібниці, втрачають обережність і забувають про почуття міри. Щоб подібного з вами не сталося, дайте своїм нервам відпочити, присвятивши цей день чомусь простому, спокійному і по можливості позитивному.

ОВЕН

У цей час потрібно проявити активність, особливо в питаннях, що стосуються зустрічей, контактів і зв’язків. Якщо виникнуть розбіжності з коханою людиною, постарайтеся не посилювати напруження з’ясуванням відносин. Незабаром все владнається саме собою.

ТІЛЕЦЬ


Щоб не наробити помилок, відкладіть важкі справи на потім. Не давайте зараз ніяких обіцянок, тому що вам не вдасться виконати практично нічого з обіцяного. Обережність слід проявити з малознайомими людьми, щоб не стати жертвою їхньої підступності.

БЛИЗНЮКИ

Зараз навколо вас будуть розгортатися цікаві події. Але вам поки краще залишатися пасивним спостерігачем і ні в чому не брати участь. В іншому випадку ви можете зробити необачні вчинки, які хоч і не принесуть ускладнень, але доставлять клопоти.

РАК

У цей день навряд чи вам захочеться занадто багато працювати. А причина криється в тому, що ваша голова буде заповнена будь-якими думками, тільки не виробничими. Намагайтеся обходити гострі кути, не сперечайтеся з оточуючими і нічого їм не обіцяйте. Особливо бережіть рідних і близьких.

ЛЕВ

Труднощі, які можуть виникнути на особистому фронті, відіб’ються і на роботі. Не заводьте роман на службі. Не бійтеся запитати поради у колег і не відмовляйтеся від допомоги. Вдало складуться переміщення, пов’язані з відпочинком і розширенням кругозору.

ДІВА

День обіцяє пройти в стрімкому темпі. Не бійтеся труднощів, ви їх зможете подолати. Зараз ви здатні надихнути на трудові подвиги навіть ледачих і нерозторопних. Не дозволяйте чужим людям втручатися в своє життя, нічого не робіть комусь на зло.

ТЕРЕЗИ

Обставини дозволять спокійно зібратися з думками і вирішити питання, що накопичилися. У цей день можуть виникнути конфлікти з оточуючими. Остерігайтеся підступності і обману, особливо з боку малознайомих людей. А зі свого боку не допускайте ніякого насильства – воно обернеться проти вас.

 СКОРПІОН

Всі ваші прагнення зараз спрямовані на досягнення успіху. Головною запорукою відмінного результату буде ваша дисциплінованість і відповідальність. Це відноситься і до любовної сфери, тому в стосунках з близькою людиною проявіть більше турботи і уваги.

СТРІЛЕЦЬ

Вам зараз краще не потрапляти на очі начальству, так як ви можете викликати роздратування, навіть без всяких на те причин. Тому вас можуть незаслужено образити. Але ближче до кінця дня все стане на свої місця. Не виключено, що ви станете автором ідеї, яка викличе захоплення оточуючих.

КОЗЕРІГ

День сприяє початку справ, веденню переговорів і знаходженню компромісів, а також може сприяти виникненню нових відносин. Не слід давати порожні обіцянки і пред’являти підвищені вимоги до оточуючих. У відносинах з коханою людиною постарайтеся обійтися без зауважень і докорів.

ВОДОЛІЙ

При проведенні важливих переговорів потрібно дотримуватися голосу розуму, а можливі розбіжності залагоджувати шляхом компромісу. Ефективними виявляться зустрічі з друзями і знайомими, а також різні поїздки. У любовному плані можуть очікувати приємні сюрпризи.

РИБИ

День сприятливий для здійснення нових планів. У відносинах з коханою людиною ніяких негативних змін не передбачається. Не приймайте участі в інтригах, утримайтеся від великих витрат.

zakarpatpost.net