Скорпіон «запалив» Ужгород. ФОТОФАКТ

Харизматичний, запальний і надзвичайно романтичний Роман Скорпіон сьогодні дав сольний концерт в Ужгороді у драмтеатрі.  

Виступ пройшов у рамках святкування 15-ї річниці закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Виконавець та автор хiтiв «Поцiлую», «Фата», «Так Сильно» – запалював закарпатську публіку своїми відомими хітами. Глядачі з перших нот  підспівували йому, просили сфотографуватися, а потім довго не відпускали, вимагаючи виступити ще на біс.

Були на концерті і курйози. Виконавець шукав людей, які три рази одружувалися, на сцену запросив дівчину, щоб подарувати їй компакт-диск зі своїми піснями. Він розповів публіці про один випадок , коли жінка під час концерту зізналась, що жодного разу не була заміжня, але має трьох дітей.

Артист поділився, що в його сім’ї було шестеро дітей. Зі сльозами на очах згадував про свою маму і нагадав усім присутнім своєю піснею «Мами більше нема», що потрібно берегти своїх батьків.

Роман подякував глядачам за шалену енергію, а газеті «НЕДІЛЯ» побажав подальших успіхів та процвітання.

«Усім читачам закарпатської газети «НЕДІЛЯ» бажаю, щоб кожен ставив перед собою в житті важливі цілі, ішов до них. Ми повинні мріяти і робити все для того, аби наші бажання втілювалися в життя. Головне – ніколи не здаватися. І ще, щоб робота у всіх була улюбленою, бо це дає сили і надихає на хороші вчинки. Успіхів, процвітання і любові кожному! Адже без кохання ми нічого не варті. Щоб поруч були лише ті люди, які достойні високих почуттів, гідні вашої любові і яких гідні ви. Пам’ятайте, що щастя в наших руках», – зазначив співак.

zakarpatpost.net