У протистоянні Супрун-Москаль більшість закарпатців стали на бік Москаля. ФОТОФАКТ

Після того, як виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун оприлюднила інформацію про те, що на Закарпатті є проблеми з угорськими вакцинами від кору, які «…належним чином не розмитнили і вони ніби контрабанда, а тепер лікарі не хочуть їх використовувати», Москаль заявив, що це не відповідає дійсності, більше того, назвав її є*анутою і запропонував зробити “щеплення від дурості”.

За Супрун заступили жінки-депутатки, Гройсман та Тука.

«Якщо в Адміністрації Президента і в Кабінеті Міністрів є чоловіки, то завтра Москаль повинен бути звільнений!» – написав Тука. Слово «Чоловіки» він написав з великої літери.

Москаль також дав пояснення своїй поведінці:

«Пані Супрун поширила через засоби масової інформацію заяву, в якій зачепила особисто мене: «Є проблеми на Закарпатті, бо там місцева адміністрація і губернатор Геннадій Москаль нам повідомили, що вони отримують 8 тисяч доз від Угорщини, але їх належним чином не розмитнили і вони ніби контрабанда, а тепер лікарі не хочуть їх використовувати і ми їм передали дози». Заявляю ще раз, що вакцина від кору бельгійського виробництва, яка сертифікована в Україні, була передана урядом Угорщини на Закарпаття й розмитнена у відповідності із законодавством.

Після розмитнення вакцину передали по районах області й почали щепити дітей. На сьогодні використано близько 80 відсотків вакцини, про що облдержадміністрація щотижня надає інформацію в Міністерство охорони здоров’я України» – голова Закарпатської ОДА.

Тим часом у соцмережах розгорішалася широка полеміка з приводу ексцесу. Одна назвали поведінку Москаля негідною займаній ним посаді, інші ж – виправдовували його.

zakarpatpost.net

One thought on “У протистоянні Супрун-Москаль більшість закарпатців стали на бік Москаля. ФОТОФАКТ

  • 24.02.2018 at 15:45
    Permalink

    А як ще розмовляти з такими, якщо вони не розуміють не української ні російської мови? Хай відьма радіє, що з нею таким чином ще спілкуються.

Comments are closed.