Закарпатські серійні грабіжники поки господар відпочивав у Буковелі, винесли з хати всі цінності

Украли навіть ручки

Наступний злочин банда скоїла у Тячеві. Володимир дізнався про те, що в місцевого мешканця Павла Калинича вдома є чималі статки. Для проведення таємної операції покликав Валентина та Віктора, розробив план та розподілив функції між підлеглими.

Повідомив навіть, де знаходиться сейф та що в ньому зберігається.

Хустянин та його колега з Тячівщини мали цього разу ще одного спільника Руслана Попа, разом із яким хотіли проникнути в оселю та здійснити пограбування. Володимир повідомив важливу інформацію – на той час господарі відпочивали у Буковелі.

Отже, зустрілися при в’їзді в місто приблизно о 22 годині і звідти пішки попрямували за вказаною адресою. На подвір’я проникли Віктор із Валентином, а новий товариш залишився на варті. Хлопці переконалися, що ґаздів справді немає, і через незачинене вікно залізли в хату. Сайф знайшли одразу. Звідти забрали ключі від автомобіля, годинник, спальні мішки, комплекти для плавання, мотоциклетні шоломи, навіть дві ручки. Заодно прихопили велосипед та документи господаря. Розчаровані, що не знайшли чогось більш вартісного, злодії покинули будинок.

Невдовзі злочинна група постала перед судом. Відповісти перед законом довелося кожному. Володимир опинився за ґратами на 10 років, а всі інші – на 8. Хочеться вірити, що після звільнення закарпатські грабіжники більше не ступлять на злочинну стежку і почнуть заробляти на життя чесним шляхом й не катуватимуть більше земляків.

 zakarpatpost.net