Гороскоп на тиждень. 26 лютого – 4 березня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

У ці зимово-весняні дні нас чекає багато позитивних моментів. Але небезпечні будь-які конфлікти – важливо обходити гострі кути, і намагатися шукати компроміс.

Колективна праця принесе високі результати, але і одиночна робота виявиться досить продуктивною, якщо не втрачати оптимізму, і рухатися до мети. У сфері творчості пощастить тим, хто вміє рекламувати свої шедеври, і не гребує заводити корисні знайомства. Перехід зими в весну запам’ятається безліччю романтичних пригод – зірки обіцяють цікаві зустрічі і знайомства.

ОВЕН

Вам захочеться сховатися від обридлих проблем, і помчати, світ за очі. Головне, не забути про важливі справи. Особливо насиченою у професійному плані стане субота – колегам терміново знадобиться ваша допомога. Діліться досвідом, і частіше поглядайте на календар – в четвер ситуація стане стабільною, і вам вдасться знайти час для розваг. Для Овнів, які дійсно перетрудилися, зірки приготували ліки – в п’ятницю вас чекає романтична прогулянка, яка подарує масу позитивних і яскравих емоцій.

ТІЛЕЦЬ

Позитиву у Тельців вистачає, ви швидко розберетеся із професійними питаннями. Але не поспішайте розслаблятися – в останній день зими на вас чекає конфлікт з конкурентами. Ваші дипломатичні таланти плюс порція нахабства – і справа, як то кажуть, в капелюсі, тільки постарайтеся не налякати суперників завчасно. П’ятниця підходить для сімейних посиденьок.

БЛИЗНЮКИ

Кого-кого, а Близнюків проблемами не налякаєш – вас хлібом не годуй, а дай знайти вихід зі складної ситуації. Але тепер боротися буде ні з чим, та й ні з ким – ділові партнери почнуть підтримувати всі ваші починання, а бос перестане чіплятися через дурниці. Стежте за витратами, і намагайтеся не вплутуватися в сумнівні оборудки. У п’ятницю Близнюки вам таланитиме у всьому.

РАК

Не кидайтеся в крайнощі, займіться вирішенням насущних проблем. Ця рекомендація буде особливо актуальною в понеділок. У вівторок Раки зможуть проявити лідерські якості, і блиснути талантами в політиці. У четвер покращиться ситуація в сфері фінансів. У вихідні Раків потягне на романтику, але стежте за погодою – календарна весна не привід одягатися в легені наряди. Вас і в теплих пуховиках помітять, так що готуйтеся до нових знайомств.

ЛЕВ

На вас чекає маса приємних подій, але не втрачайте голову, і не вірте всьому, що говорять оточуючі. Інформація, отримана в понеділок і вівторок, зажадає особливо ретельної перевірки – хтось намагається вами маніпулювати. На середу зірки припасли романтичний подарунок. Не забувайте про службові обов’язки, і потерпіть до вихідних.

ДІВА

Розташування планет в ці лютневі і березневі дні обіцяє бути досить вдалим. Діви матимуть успіх у творчій діяльності, а декому вдасться досягти непоганих результатів у сфері фінансів. Всім представникам знаку зірки дають пораду: будьте обережні в спілкуванні з конкурентами – затишшя носить тимчасовий характер, і суперники ось-ось активізуються. Із четверга по неділю бажано більше часу приділяти близьким людям – влаштуйте сімейне свято на честь настання березня.

ТЕРЕЗИ

Вчіться концентруватися на чомусь одному, і не намагайтеся вирішити всі проблеми одночасно. Ця рекомендація на весь тиждень. У понеділок слід забути про марновірство, і проаналізувати ситуацію, що склалася. У середу Терезів чекає зустріч з впливовими друзями. Часу на романтику у зазвичай не вистачає, але з настанням весни дещо зміниться – з четверга по суботу ви будете насолоджуватися спілкуванням з шанувальниками.

СКОРПІОН

Скорпіони зуміють зацікавити впливових знайомих. На любовному фронті спокуси на кожному кроці, але справжні веселощі на вас чекають у суботу – березневе сонечко активізує шанувальників, і вони нагадають про себе романтичними повідомленнями в соціальних мережах, або безглуздими написами в під’їзді. Побережіть нервову систему сусідів, і намагайтеся обмежити спілкування з настирливими залицяльниками.

СТРІЛЕЦЬ

Не упускайте шансів, які подарує цей тиждень. Кінець лютого хороший для творчої діяльності, ну а з настанням березня Стрільці зуміють прославитися в певних колах. У вихідні млжна приступити до здійснення грандіозних побутових планів – ремонт або прибирання пройдуть на ура, і ви здивуєте не тільки домочадців, а й усіх знайомих і сусідів. Постарайтеся викроїти час для шанувальників.

КОЗЕРІГ

Прийміть себе з усіма плюсами і мінусами – бути ідеальними нестерпно нудно. Але не переборщіть – у вівторок Козерогів чекає важлива зустріч. Грошовими питаннями найкраще займатися в четвер – фортуна на початку березня буде прихильною, і багато угод виявляться вигідними. Ну, а весняні вихідні ніби створені для вирішення сімейних проблем, але знайдіть час і для розваг.

ВОДОЛІЙ

Прийшла пора помиритися з кривдниками, і пробачити їх за дрібні гріхи – на цьому тижні важливо зберігати бадьорий настрій. Понеділок відмінно підходить для навчання – Водолії зуміють поєднати основну роботу з курсами або тренінгами. Вівторок бажано присвятити професійній діяльності. На четвер ніяких важливих справ краще не планувати – можливо, на горизонті з’являться шанувальники з минулого життя, і вам захочеться поспілкуватися, не відволікаючись на службові проблеми. Але сім’я на першому місці – не забудьте про обіцянки, дані родичам, і проведіть вихідні поруч із ними.

РИБИ

Риби повинні частіше довіряти інтуїції, без оглядки на думку друзів і знайомих. Впливові люди іноді підводять і роблять помилки, і в понеділок Риби можуть розчаруватися через необов’язковість своїх покровителів. У середу ситуація почне поліпшуватися, і до вихідних Риби знову відчують підтримку фортуни – фінансова сфера принесе сюрпризи, а професійні проблеми залишаться позаду. На любовному фронті все чудово, проте зірки радять не сперечатися через дрібниці – маленький конфлікт може привести до затяжної сварки, або навіть до розставання. Будьте дипломатами.

zakarpatpost.net