Як жінці стати чарівнішою, гарнішою та сексуальнішою – думка закарпатського тренера

Незабаром весна і багато хто починає відвідувати спортзали, аби підкачати тіло. І стосується це не лише чоловіків. А як жінкам стати красивішими, стрункішими та сексуальнішими?

Про це розповів гість закарпатської газети «НЕДІЛЯ» Віце-президент Глобальної Федерації Силового спорту, Президент KFPS Закарпатської області Роман ЗАЖИРКО.

Зараз серед представників силового спорту  є дівчата. Але ж накачане тіло вважається еталоном чоловічої краси. Та  й далеко не кожному чоловікові подобаються накачані дівчата. Комусь взагалі до снаги повні жінки. Як гадаєте?

Про смаки не сперечаються. Але я гадаю, що якщо в жінки гарно сформоване тіло, вона струнка, з відповідними об’ємами та пропорціями в правильних місцях  – це не може не подобатись. Тож важкий спорт не тільки дає гарну фігуру, поставу, здоров’я, а й кардинально змінює сприйняття дівчини самої себе, відкриває нові можливості, додає віру в себе. Заняття «залізним» спортом роблять жінку витривалішою, сильнішою і не тільки фізично. І я вам гарантую, що в жіночому організмі настільки незначне виділення власних анаболічних гормонів, що «перекачатися», при всьому бажанні, не вийде, а от стати чарівнішою, привабливішою, сексуальнішою вдасться на 100%.

Скільки часу на добу можуть займати тренування?

Усе індивідуально, залежить від людини, від наявності в неї вільного часу, від того,  яких показників вона хоче досягнути, чи має намір займатися професійно, чи лише для власного здоров’я і краси. Є визначені хронологічні рамки, яких варто дотримуватися, але повторю, усе дуже особисто. Якщо людина може знайти на себе щодня  півгодини-годинку – це чудово. Якщо зможе по годинці-півтори три рази на тиждень – і це добре. Головне – працювати і ніколи не припиняти роботу над собою, постійно прогресувати, вдосконалюватися, і не топтатися на місці.

 zakarpatpost.net