Які новини найчастіше читають закарпатці в Інтернеті

Сайт  zakarpatpost.net – лідер інформаційного простору Закарпаття

Надзвичайно цікавий, динамічний, живий, корисний для читачів, багатий на унікальні матеріали та яскраві колоритні фотографії… Сайт zakarpatpost.net – це вибух у інформаційному просторі Закарпаття, це вражаючий результат роботи команди професіоналів: журналістів, фотографів, рекламщиків, це – колосальна щоденна праця і  неймовірний результат. Починаючи з публікацій  кількох інформацій на день, зараз сайт став фабрикою новин та енциклопедією душевних життєвих історій.

Як ми досягли успіху

Успіх завжди починається з улюбленої справи. Займатися тим, що приносить задоволення не лише собі, але й іншим – і цікаво, і приємно.

Отже, zakarpatpost.net вирішив поділитися з читачами тим, що впродовж року вдалося досягнути і зробити, адже будь-яке видання – не просто віртуальний об’єкт, а продукт, який твориться людськими руками.

Усього за рік плідної і продуктивної роботи матеріали сайту стали найбільш читабельними в області. Сторінку zakarpatpost.net у Фейсбуці щодня переглядає  більше 22 тисяч підписників. Не кажучи вже про сторінки інших видань нашого видавничого дому у соцмережах.

За кілька місяців ми вийшли на лідируючі позиції. Наші матеріали передруковують італійські, угорські, чеські, польські, російські, навіть американські сайти, інформаційні агентства, перекладають іншими мовами. Наші публікації найчастіше з усіх закарпатських видань цитують навіть у Вікіпедії, а новини щоденно розходяться не лише Закарпаттям,  Україною, Європою, але й усім світом. Нас цитують провідні українські та зарубіжні видання, до нас сотні разів звертаються із різними пропозиціями центральні телеканали, телефонують, цікавляться подіями в області, просять допомогти зв’язатися  з героями наших публікацій,  запрошують зніматися в сюжетах.

І це справді колосальний успіх!

Фото і відео

Особливу нішу в роботі сайту займає фото та відеопродукція.

Усі публікації доповнюють якісні репортажні та сюжетні фотографії наших фотомитців, або колажі, зроблені на основі світлин, до багатьох матеріалів ми знімаємо відеоролики, щоб читачі змогли відчути себе прямо у вирі подій, віртуально побували у будь-якому куточку області, України та світу. Для зручності ми навіть ввели спеціальну рубрику «Туристичне Закарпаття», у якій оприлюднюємо  звіти захоплюючих подорожей.

Наші фотографії мають приголомшливий успіх, вони розходяться по всьому Інтернету. Їх переглядає багатомільйонна аудиторія. Вони унікальні і ексклюзивні, більшість із них стають легендарними і їх використовують для ілюстрацій як відомі сайти, так і наші земляки на своїх сторінках у соцмережах.

Деякі фото всього за кілька днів набирають більше 600 тисяч переглядів.

Наші читачі надсилають нам свої знімки сенсаційних явищ, природних аномалій, надзвичайних пригод, свідками яких вони стають  та просто цікавих епізодів зі свого життя.

Такі здобутки свідчать про те, що нас читають, нам довіряють, нас люблять.

Матеріали

Надзвичайно тішить, що наша цільова аудиторія в багато разів перевищує показники колег за рівнем цитування.

zakarpatpost.net за ексклюзивністю матеріалів займає перші позиції на Закарпатті і єдиний у області піднімає найактуальші теми, а також  такі, які ніколи раніше не піднімалися в  нашому краї.

Наші легендарні «Недільні бесіди» стали унікальним здобутком сайту zakarpatpost.net та газети «НЕДІЛЯ». Протягом минулого року у нас пройшло близько 100 таких зустрічей, під час яких запрошені розповідали не лише про роботу, але й про себе особисто, навіть ділилися кумедними історіями та таємницями, про які раніше не розповідали іншим.

Ця рубрика стала візитівкою не лише сайту, але й усього Закарпаття.

А чого лише варта наша стара бешкетниця баба Анця, яка все про всіх знає і  ріже правду-матку в очі.

Крім того, ми допомагаємо закарпатцям стати здоровішими, розповідаючи про правильне харчування, про здоровий спосіб життя, про те, як позбутися шкідливих звичок. Також даємо цінні рекомендації від спортсменів та медиків, як бути завжди красивим, зберігати шкіру молодою та пружною, мати привабливу зовнішність та добре почуватися.

Для закарпатських господинь також маємо багато приємних сюрпризів. Ми разом із газетою «Домашня кулінарія» допомагаємо жінкам полегшити процес  приготування їжі, бути королевами кухні, пропонуючи широке меню із детальним описом рецептів як місцевих страв, так і зовсім екзотичних.

Також ми аналізуємо економічний стан області України, діяльність політиків та чиновників, ціни та тарифи, зарплати та пенсії.

І читачі активно коментують наші публікації, обговорюють, ведуть між собою гарячі дискусії, дають цінні поради та ідеї для наступних матеріалів. Такий взаємозв’язок із земляками підтверджує, що ми рухаємося у правильному напрямку.

Реклама

Та не матеріалами єдиними живе сайт. Ми допомагаємо тисячам клієнтів налагодити бізнес, знайти працівників чи роботу, продати чи купити нерухомість, навіть поєднати долі.  На нашому старті  zakarpatpost.net  переглядає більше 200 000 читачів на місяць і більше 2 мільйонів на рік.

У нас рекламуються передові закарпатські, українські та європейські компанії, ми маємо багато постійних клієнтів, із якими разом із газетою «Закарпатські оголошення» співпрацюємо вже 18 років. До того ж у нашому видавничому домі є ще й сайти ogoloshennya.net, mediakhust.net, де також розміщаємо оголошення та рекламу.

zakarpatpost.net