Найважча жінка світу схудла на 400 кілограмів

Ще недавно Майра Росалес важила півтонни і була прикута до ліжка.

Сімейна трагедія змусила жінку переглянути все своє життя і нарешті взятися за власне здоров’я. За кілька років їй вдалося схуднути на 403 кг, і тепер її історія надихає людей у всьому світі.

Довгі роки Майра Росалес страждала від ожиріння. Вона не могла самостійно пересуватися і подбати про себе. Вага жінки становила 499 кг. Близькі Майри кажуть, що її харчовий  розлад було обумовлено численними проблемами. У 2008 році в родині трапилася страшна трагедія: племінник Майри помер від важкої травми голови, і вона взяла вину за те, що трапилося на себе, повідомляє Mirror.

Жінка спробувала переконати поліцію, що випадково впала на дитину, і та задихнулася.  Але розслідування встановило, що Росалес була не в змозі завдати дитині травми, які призвели до смерті. Слідство все ж вийшло на справжнього вбивцю – сестру Майри, матір хлопчика, яку в підсумку відправили до в’язниці. Вона буквально заїдала стрес. Росалес зізнається, що її добовий раціон складали п’ять тортів, три чизкейки, п’ять піц та багато гамбургерів.

Після смерті хлопчика її почали  називати «Вбивцею в півтонни». Зайві кілограми і депресія буквально тягли її в могилу. Вона розуміла, що повинна взяти себе в руки, щоб забезпечити своїм племінникам нормальне життя. У 30 років жінка вирішила кардинально змінити світ довкола себе. Все почалося з операції, яка позбавила Майру від значної надлишкової маси і повернула їй здатність рухатися. Всього жінка перенесла 11 операцій. Не обійшлося і без операції зі  зменшення шлунку. Вона почала правильно харчуватися і зайнялася спортом. Спосіб життя Росалес змінювався, і вона навіть зустріла свою любов. Поступово депресія відступала. Кожен втрачений кілограм додавав жінці впевненості в собі. За кілька років вона змогла схуднути на 403 кг.
Тепер її мотивації немає меж.

Зараз Майра важить 96 кг і почуває себе цілком комфортно. Ця історія неймовірного схуднення надихає людей у всьому світі. Зміни далися Росалес непросто, але результат її колосальних зусиль того коштував. Вона запевняє, що вже ніколи не повернеться до колишнього способу життя.

zakarpatpost.net