Якою буде сьогодні, 26 лютого, погода на Закарпатті. Чи почервоніє Місяць?

Сьогодні на Закарпатті буде ще холодніше, ніж вчора.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -10, удень – -5 градус. Вранці небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -10, удень – -3 градуси. Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься до кінця дня. Без опадів.

У Волівці – -20 уночі і  -14 градусів удень. Похмура погода буде триматися весь день, вранці очікується недовге прояснення. Без опадів.

У Сваляві – -14 уночі і  -8 градусів удень. Небо, ясне у Сваляві вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -11, денна – -5. З самого ранку небо у Тячеві вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -10, денна – -5. Небо, ясне у Перечині вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -14, удень – -10 градусів. Ясним небо у Великому Березному буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі -9, удень – -1.  Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Береговому вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -19, вдень – -9 градусів. У Міжгір’ї хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів.

У Рахові буде уночі -20, вдень температура підніметься до -15 градусів. У Рахові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

26 лютого відзначається день пам’яті преподобного Мартініана, “приборкувача пристрастей”. Якщо цього дня танув сніг, то весна обіцяла бути сприятливою, і навпаки, похмурий день передвіщав холодну і затяжну весну. Якщо ввечері місяць був червоним, то наступного дня очікували вітру, тепла і снігу.

zakarpatpost.net