Сліди колишніх цивілізацій: знайдено трансформатор, якому 20 тисяч років

На території Косово в районі гірського хребта Шар-Планіна (Строката гора), фотограф і дослідник Ісмет Смайлі, виявив таємничий артефакт, який ніяк не вкладається в офіційну історію людської цивілізації.

Це – камінь, в який вбудована електромагнітна котушка. Причому котушка з мідних проводів не просто вставлена ​​в вирізаний паз, а вона становить з каменем єдине ціле, ніби величезний шматок металу розплавили, а потім надали йому потрібної форми для створення трансформатора.

Ісмет віддав зразок каменю на аналіз і було встановлено, що йому не менше 20000 років. Крім каменю, котушки з мідними проводами, на артефакті присутній ізолятор, що відрізняється від навколишнього матеріалу і має опуклі смуги по колу, схожі на різьблення і він так само вплавлений у камінь, як і сама котушка. На іншій стороні каменю є 4 симетрично розташованих отвори, які ймовірно є отворами для проводів і збору отриманої з трансформатора енергії (фази). Цей таємничий артефакт з глибини століть, може пролити світло на витоки людської цивілізації, звичайно в тому випадку, якщо його офіційно досліджують вчені, які і підтвердять факт того, що це електротрансформатор, виготовлений 20000 років тому. Тільки не дуже віриться в те, що вчені, вивчаючи артефакт, захочуть розповісти правду про таємничу знахідку і вже тим більше розповісти про неї всьому світові.

 zakarpatpost.net