Якою буде сьогодні, 27 лютого, погода на Закарпатті. Чи довго триватимуть морози?

Сьогодні на Закарпатті буде зимно, але трохи потеплішає.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -9, удень – -5 градусів. Протягом усього дня погода буде похмурою. Ввечері очікується дрібний сніг.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -9, удень – -5 градусів. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Удень і ввечері буде йти дрібний сніг.

У Волівці – -16 уночі і  -14 градусів удень. З ранку до самого вечора у Воловці небо буде вкрите хмарами. Удень та ввечері очікується дрібний сніг, ближче до вечора він посилиться.

У Сваляві – -12 уночі і  -7 градусів удень. З ранку до самого вечора у Сваляві небо буде вкрите хмарами. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний сніг.

У Тячеві нічна температура становитиме -10, денна – -5. Протягом усього дня погода буде похмурою. У другій половині дня очікується дрібний сніг, який йтиме до самого вечора.

У Перечині – нічна температура становитиме -10, денна – -5. У Перечині хмарна погода буде триматися до самого вечора. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний сніг.

У Великому Березному – вночі -13, удень – -10 градусів. Весь день у Великому Березному буде хмарним. Усю другу половину дня йтиме дрібний сніг.

У Берегові та Виноградові – вночі -7, удень – -3.  З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний сніг.

У Міжгір’ї – уночі  -14, вдень – -11 градусів. З ранку до самого вечора у Міжгір’ї небо буде вкрите хмарами. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний сніг.

У Рахові буде уночі -17, вдень температура підніметься до -14 градусів. Протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний сніг йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

27 лютого вшановується пам’ять святого рівноапостольного Кирила. У давнину цього дня повитухи приймали з гостинцями жінок, у яких вони приймали пологи. Колись наші предки помітили, що хороша погода на Кирила — до міцних морозів.

zakarpatpost.net