Жан Рено на Закарпатті їсть банош та деруни і живе в апартаментах за 2,5 тисячі гривень на добу. ВІДЕО

Всесвітньовідомий кіноактор Знаменитий актор Жан Рено приїхав до Карпат на зйомки трилера Знаменитий актор Жан Рено приїхав до Карпат на зйомки трилера Жан Рено зараз перебуває в українських Карпатах, де бере участь у створенні українсько-французького трилера “Останній крок”. Зірка вже дав зрозуміти, що це буде останній фільм у його професійній кар’єрі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Журналісти з’ясували деякі подробиці перебування актора в Україні. Так, Жана Рено можна перестріти в колибі на Закарпатті, однак француз категорично відмовляється фотографуватися – натомість залюбки дає автографи. Поряд із актором постійно перебуває охоронець, який часто перекриває собою ракурс для фото чи відеозйомки. Офіціанти в ресторанах розповідають, що Рено за три дні вже скуштував місцеві бануш і деруни, а згодом на обід замовив італійські спагеті. Попри заборону, час до часу сам француз робить винятки щодо фотографування – і в соцмережах уже з’явилися світлини з іменитим гостем.

Герой “Леона”, “Годзілли”, “Роніна” і “Прибульців” на озері Синевир готується до зйомок в українсько-французькому трилері “Останній крок”. Сам актор відмовляється від селфі з туристами, ходить з охороною, живе у готелі, який на час зйомок повністю орендували кіношники.

Актор поселився в одному з найкращих готелів біля озера Синевир – на час зйомок кіношники забронювали його повністю. Рено живе в найдорожчих апартаментах, котрі коштують 2,5 тисячі гривень за добу. В цьому окремому котеджі, який називається “Ляля”, на відміну від інших інтер’єр не гуцульський, а традиційний європейський. На березі озера вже споруджено декорації для стрічки, а територію навколо огородили червоними стрічками, аби ніхто не вийшов на кригу, яка вкрила озеро, та не зіпсував своїми слідами незайманий сніг.

Читайте також: Легендарний Жан Рено зіграє найманого вбивцю в українсько-французькому фільмі Легендарний Жан Рено зіграє найманого вбивцю в українсько-французькому фільмі Легендарний Жан Рено зіграє найманого вбивцю в українсько-французькому фільмі

У кіно найбільше озеро Карпат стає канадським. За сценарієм, на ньому розгортаються основні події “Останнього кроку”. Герой Жана Рено – кіллер Генрі, котрий переховується у будиночку, але раптом з’являється дівчина, яка травмувалася, катаючись на мотосанях. Її життя висить на волосині, а кіллер, який усе своє життя вбивав, вперше рятує. Зйомки на Синевирі триватимуть до 10 березня, а потім продовжаться у Києві. Прем’єра фільму запланована на 2019 рік.

zakarpatpost.net