Якою буде сьогодні, 28 лютого, погода на Закарпатті. Яким буде останній день зими?

Сьогодні на Закарпатті буде ще холодніше, ніж вчора. Місцями сніжитиме.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -9, удень – -6 градусів. Протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі, можливо, пройде дрібний сніг. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -10, удень – -3 градуси. Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься до кінця дня. Без опадів.

У Волівці – -17 уночі і  -14 градусів удень. Весь день у Воловці буде хмарним. Уночі буде дрібний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів.

У Сваляві – -14 уночі і  -9 градусів удень. Хмарна погода протримається у Сваляві увесь день. Уночі очікується дрібний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Тячеві нічна температура становитиме -11, денна – -4. Похмура погода проясниться тільки ввечері. Уночі очікується дрібний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Перечині – нічна температура становитиме -9, денна – -6. У Перечині протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі йтиме дрібний сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

У Великому Березному – вночі -14, удень – -10 градусів. Хмарна погода протримається у Великому Березному увесь день. Уночі можливий дрібний сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Берегові та Виноградові – вночі -9, удень – -4.  Протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі йтиме дрібний сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

У Міжгір’ї – уночі  -16, вдень – -11 градусів. Весь день у Міжгір’ї буде хмарним. Уночі можливий дрібний сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Рахові буде уночі -19, вдень температура підніметься до -14 градусів. До самого вечора у Рахові буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Уночі йтиме дрібний сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

28 лютого вшановується пам’ять апостола Онисима. Якщо швидко танув сніг, то сінокіс обіцяв бути хорошим. У давнину говорили, що 28 лютого зима з весною починають боротьбу: “Кому йти вперед, а кому назад повертатися”. Ще говорили: “Як у лютому гукнеш, так восени і відгукнеться”. За погодою цього дня могли передвіщати погоду наступної осені.

zakarpatpost.net