Популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ» розширюється

«ПОРАДИ» вже котрий рік підтримують репутацію видання для всієї родини. Адже кожен може знайти на сторінках газети потрібну і корисну для себе інформацію – різноманітні поради і замітки,

Обкладинка газети «ПОРАДИ»

які завжди згодяться у господарстві та побуті; юридичні консультації, що стосуються найрізноманітніших сфер життя, юридичні поради, рецепти здоров’я від фахівців та зі скарбнички народної медицини.

Крім того, з упевненістю можемо сказати: газету пізнають, купують і передплачують по всій Україні. Телефонні дзвінки і листи із Львівщини, Прикарпаття, Закарпаття, Київщини тощо – тому підтвердження. Купити її можна у будь-якому кіоску, або передплатити на пошті. Газета «ПОРАДИ» є однією з найпопулярніших у області. Із  перших номерів вона користується нечуваним успіхом серед закарпатців, адже є унікальною і корисною для багатьох.

Щоб ще більше іти в ногу з часом та зробити приємний сюрприз передплатникам та покупцям, ми вирішили збільшити кількість сторінок та матеріалів. Отже, із  березня газета «ПОРАДИ» виходитиме щотижня вже на 12 сторінках. Ті, хто з нами не один рік, знову побачать улюблені тематичні рубрики «На кухні», «Сад-город», «Домашня ферма», «Ваша оселя», «Здоров’я», «Кошик порад» тощо. Але, крім них з’являться нові та надзвичайно цікаві рубрики та статті, цикл розповідей «Долі людські», розгорнута програма, великий гороскоп та багато іншого.

Отже, купуйте, передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» щотижня.

Передплатний індекс 91145.

Газету можна передплатити у всіх поштових відділеннях України.

 zakarpatpost.net