Гороскоп на тиждень. 5-11 березня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Ці сім днів принесуть успіх і удачу,  багато знаків зодіаку легко втілять в життя свої плани. Період сприятливий для зміцнення ділових зв’язків, налагодження контактів із зарубіжними партнерами. Але нам слід уникати прийняття поспішних рішень, особливо в понеділок. Поїздки та подорожі, заплановані на кінець тижня, будуть вдалими. У любовній сфері багато романтики, однак слід частіше прислухатися до інтуїції.

ОВЕН

Вчіться радіти дрібницям – всі проблеми тимчасові, головне, позитивний настрій і вміння аналізувати свої помилки. Багато Овнів отримають кілька вигідних пропозицій від ділових партнерів – в понеділок і вівторок вам точно буде не до відпочинку. У четвер можете відчути натхнення. Романтичних представників знаку чекають сюрпризи – ви познайомитеся з дуже цікавими і привабливими шанувальниками. Але пам’ятайте, що Купідон воліє гріти кісточки на свіжому повітрі – вибирайтеся на природу.

ТІЛЕЦЬ

Подбайте про свій зовнішній вигляд, не шкодуйте часу і грошей на перетворення. Новий образ приверне в життя Тельців не тільки шанувальників – ділові партнери теж оцінять стильний костюм, і модну зачіску. У ці березневі дні вам знадобляться дипломатичні таланти – у вівторок можливі конфлікти з колегами і керівництвом. Не намагайтеся настояти на своєму, вчіться компромісу. Ситуація у фінансовій сфері значно покращиться, але до витрат бажано ставитися з обережністю.

БЛИЗНЮКИ

Близнюків буде тягнути на авантюри – зірки вам заздрять, але нагадують, що ризикувати потрібно з розумом. Варто відповідально поставитися до виконання своєї роботи – в понеділок можливі тертя з начальством, і якщо ви переконаєте керівництво в своїй незамінності, конфлікт буде вичерпано. Вівторок хороший для навчання. У середу можна влаштувати перепочинок. У кінці тижня деякі представники знаку відчують тягу до романтичних пригод, але весняне сонечко підступне, будьте обережні.

РАК

Раки можуть розраховувати на кар’єрне зростання і збільшення в доходах. Не сидіть, склавши руки, фінансові та професійні сюрпризи отримають тільки працьовиті. У понеділок можете довіритися інтуїції – внутрішній голос допоможе уникнути помилок. У вівторок Раки зможуть без страху спілкуватися і з діловими партнерами, і з колегами, і з керівництвом – всі в захваті від ваших ідей і напрацювань. У п’ятницю Раки будуть зайняті важливою справою. Вихідні бажано провести вдома – поки інші знаки розважаються, Раки зможуть відіспатися.

ЛЕВ

Ставте перед собою реальні плани. Початок тижня подарує багато важливих зустрічей і корисних контактів – зірки гарантують успіх у творчій, і в фінансовій сфері. Ділитися особистими секретами небажано – в цей період фортуна прихильна до тих, хто вміє тримати язик за зубами. У четвер і в суботу Львів чекають романтичні захоплення – не поспішайте повідомляти обранцеві про свої почуття, і потерпіть з любовними зізнаннями.

ДІВА

Діви відчують підтримку фортуни. Але розслаблятися поки рано – в понеділок вам доведеться вирішувати старі проблеми, розбиратися з дуже активними конкурентами. У кінці тижня зірки радять бути уважними – придивіться до свого оточення,  спробуйте запам’ятати деталі сну, який ви побачили в ніч на п’ятницю, можливо, доля щось підказує. У вихідні на вас чекає кілька зустрічей, на горизонті з’являться шанувальники, і повірте – це невипадково.

ТЕРЕЗИ

Шукайте заняття, які приносять реальну користь, і намагайтеся уникати непотрібних розмов і пліток. Терезам доведеться вибирати між добрими відносинами з колегами і своїми амбіціями. У середу вам запропонують підробіток на дому. У четвер і в п’ятницю близькі люди будуть сподіватися на вашу відповідальність. На ці вихідні можете нічого не планувати – друзі організовують і пікніки, і культурні заходи, головне, не запізнюватися.

СКОРПІОН

Ви завжди прагнете до лідерства, але в ці дні варто зменшити обороти. Намагайтеся керувати процесом з тіні, не діліться планами з малознайомими людьми. Тиждень пройде без душевних хвилювань, але в середу і в четвер доведеться попрацювати над стосунками з обранцем. Наприкінці тижня вас чекають зміни в сфері фінансів – грошова ситуація покращиться, і цю справу можна відзначити шопінгом. Поновіть гардероб собі і всім домочадцям.

СТРІЛЕЦЬ

Зосередьтеся на службових проблемах – чим швидше вирішите професійні питання, тим більше часу залишиться на власні справи. Понеділок багатий на вигідні угоди – Стрільці буквально нарозхват. Любовна сфера принесе сюрпризи в середу – багато представників знаку почують довгоочікувані визнання, а деякі Стрільці, нарешті, познайомляться з таємними шанувальниками. У п’ятницю не виключені несподівані фінансові надходження.

КОЗЕРІГ

Труднощів у березневі дні не очікується, але це не привід кидати роботу, відправлятися на пошуки пригод – спочатку справи, а вже потім все інше. На початку тижня Козероги будуть налаштовані на спілкування – ви легко налагодите контакти з діловими партнерами, і знайдете дуже впливових покровителів. Четвер стане днем ​​романтичних сюрпризів – поки народ милується тюльпанами, Козероги насолодяться заміськими прогулянками зі святковими шашликами та напоями.

ВОДОЛІЙ

Тиждень сприятливий для налагодження ділових контактів – Водолії перевершать самі себе. Але намагайтеся не витрачати на роботу весь вільний час, цікавтеся проблемами домочадців. Понеділок і вівторок ідеальні для навчальних занять, для втілення планів – геніями Водоліїв не назвуть, але ваші ідеї знайдуть гідних слухачів. Середу і четвер бажано присвятити спілкуванню з друзями і родичами, а в п’ятницю вас чекають в найближчих магазинах. Вихідні проведіть  на свіжому повітрі.

РИБИ

Риби можуть сміливо планувати грошові операції – фінансова удача на вашому боці. Однак від сумнівних контактів зірки радять утриматися – у вівторок висока ймовірність зустрічі з шахраями. З середи по п’ятницю Риби будуть насолоджуватися теплим спілкуванням з коханими і близькими людьми. Ну, а в суботу вам доведеться дізнатися деякі сімейні таємниці. Романтичні зустрічі і пригоди краще відкласти на неділю – головне, як слід виспатися перед побаченням. Знайдіть час для налагодження стосунків із дітьми.

zakarpatpost.net