Гороскоп на 5 березня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні нелегко дотримуватися правил і термінів. Заважати  справам може імпульсивність, можливі конфлікти через дрібниці, порушення трудового або спортивного режиму.

Ймовірне зниження больового порогу і загальної продуктивності зусиль, особливо, на тлі суперечок, суєти і нервозності. Може стати актуальним візит до техсервісу, до лікаря або ветеринара. Рекомендується акуратність в ході тренувань, поїздок, лікувальних і ремонтних процедур, навчання практичної майстерності, дресирування тварин.

ОВЕН

Проявляйте більше ініціативи у всьому, що стосується вашої професійної діяльності. Але якщо бачите, що на шляху виникла непереборна стіна, то не намагайтеся її пробити. Займіться краще тим, що вам під силу. Уникайте конфліктів. Протистояти натиску енергетично сильної людини вам буде складно, хоча і можливо.

ТІЛЕЦЬ

Відповідальніше поставтеся до доручень або прохань, що виходять від людей, з якими ви працюєте і від яких залежите в тій чи іншій мірі. Керівництво повинно помітити ваші старання і заслуги. Зверніть увагу на своє здоров’я і не перевтомлюйтеся.

БЛИЗНЮКИ

День буде наповнений різними подіями, причому більшість з них приємно вас здивують і порадують. Зараз можуть надійти привабливі пропозиції, що стосуються не тільки професійної сфери діяльності та творчості. Вдало складуться переговори, і ви легко будете досягати бажаних результатів. Але уникайте суперечок з керівництвом і колегами.

РАК

Вам потрібно приділяти більше уваги і турботи своїм близьким. Зараз ви можете будь-яким чином образити або принизити їхні інтереси. Будьте уважні не тільки до людей, але і до фінансів. Ви попадете в кабалу, взявши довгостроковий і економічно невиправданий кредит, а також не давайте в борг.

ЛЕВ

У професійному відношенні ніяких серйозних змін не передбачається. Краще зайнятися тим, що дається вам без особливих зусиль. У цей день будьте обережними в усьому, що робите і говорите. Постарайтеся уникати спілкування з тими,  в кому відчуваєте силу, причому негативного характеру.

ДІВА

Розслаблятися вам не доведеться, інакше ризикуєте втратити свої позиції на діловому фронті. Через неприємностей на роботі може виникнути емоційний дискомфорт. Якщо ви не відрізняєтеся богатирським здоров’ям, прибережіть сили.

ТЕРЕЗИ

Зараз ви можете досягти успіху як в професійних справах, так і в сердечних. Причому навряд чи це буде пов’язано з чимось незвичайним, а швидше за все, виявиться плодом ваших зусиль. Деяких представників знаку чекає незвичайна зустріч або нове знайомство.

 СКОРПІОН

Сприятливий день для початку нових справ. Зараз ви будете сповнені енергії і зможете реально оцінювати стан справ. На обіцянки з боку не дуже розраховуйте – це виявиться порожнім струсом повітря. У відносинах з коханою людиною вас чекають тільки позитивні емоції.

СТРІЛЕЦЬ

Дуже багато чого з того, що ви запланували на цей день, не судилося збутися. Обставини будуть ставити перед вами перешкоди, а у вас не вистачить витримки і терпіння, щоб їх подолати. Не зовсім вдалим чином справи можуть складатися на особистому фронті. Уникайте з’ясування відносин з коханою людиною. Зараз для цього не найкращий час.

КОЗЕРІГ

Для професійної діяльності даний період буде дуже вдалим. Ви володієте свободою дій і можете використовувати знання й час на свій розсуд. Якщо ви не задоволені взаємовідносинами з коханою людиною, то спочатку варто розібратися в собі. Для нових знайомств цей день не підходить.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся сьогодні зайнятися тільки приємними справами. Якщо з кимось зараз не виходить домовитися, то не намагайтеся достукатися до цієї людини. Відкладіть вирішення питання. Конфлікт, що може розгорітися, краще згасити в зародку – він все одно не дозволить знайти вихід з положення.

РИБИ

Даний день навряд чи виявиться значним. Але від вашої поведінки будуть залежати взаємини з оточуючими. Зараз ви можете своєю неувагою або холодністю образити близьку людину і через це відчувати себе некомфортно. А якщо проявите душевну теплоту, то не зіштовхнетеся з докорами на свою адресу.

zakarpatpost.net