Як вирахувати ідеального партнера. Поради закарпатського астролога

Астролог та нумеролог, людина, яка вираховує майбутні події за рухом зірок і допомагає іншим налагоджувати  долю.

 

Андрон ВАКАРОВ розповів закарпатській газеті «НЕДІЛЯ» про те, людям із якими іменами не можна одружуватись.

– Пане Андроне, із якими питаннями до вас найчастіше звертаються закарпатці?

Питають про сумісність. Багато шлюбів розпадається. Люди не можуть знайти партнера. От нещодавно я пішов до знайомого. Він живе у громадянському шлюбі. Жінка старша за нього. Дітей немає. Але ситуацію може врятувати вдало підібрана дата оформлення стосунків. Все в житті потрібно прораховувати, принаймні важливі кроки.

До того ж у цього мого знайомого дата народження була записана 27 січня, а насправді він народився 25 січня, просто записали не те число. А від цього дуже багато що міняється. Підтвердженням стала церковна метрика, де є всі записи. Просто хрещені батьки не знали точної дати.

-А знак самотності існує?

-Так. То є поєднанням різних дат, факторів, скажімо, має значення число життєвої дороги та багато допоміжних чинників.

-А чи існує для кожної людини ідеальний партнер?

-Звичайно!

– А як його вирахувати? Є якісь математичні розрахунки?

– Безперечно. Я саме цим і займаюся.

– Тобто крім астрології потрібно підключати й нумерологію?

– Обов’язково. Ця наука дійсно здатна відповісти на питання: «Хто я?». Числа відображають всю правду про наш характер, здібності, навіть переваги і недоліки. Ще за часів стародавнього Єгипту жерцям був відомий спосіб передбачити життя кожної людини. Звичайно, прості люди не були допущені в храми, де жерці підраховували важливі події з життя. Це робилося для майбутніх і справжніх правителів. З тих пір нумерологія зазнала безліч змін. Вона розвивалася, видозмінювалася. Цей процес триває і донині. Це наука, безперечно. У ній багато містики, магії, якщо хочете. Магія цифр приваблювала мислителів, вчених, алхіміків минулого. Як же, за датою народження можна розповісти все про характер людини? Це загадка. Інструментами нумерології може користуватися будь-яка людина. Вплив чисел можна оцінити, просто вміючи робити прості арифметичні дії. Будь-яке число, дата несуть в собі величезний енергетичний потенціал. Якщо ваша енергія збігається з енергією дати, то це буде дуже вдалий день. Якщо ж ні – на це число краще не планувати нічого важливого. Якби можна було передбачити точну дату народження дитини, батьки могли б вибирати для неї тільки щасливу долю.

zakarpatpost.net