Якою буде сьогодні, 6 березня, погода на Закарпатті. Чи прокинулись берези?

Сьогодні на Закарпатті сильно потепліє, морози нарешті почнуть відступати.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -1, удень – +7 градуси. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. З середини дня і до його кінця йтиме до

У Хусті та Іршаві – вночі буде -4, удень – +11 градусів. Хмарний день та похмурий вечір прийшли н

У Сваляві протягом усього дня погода буде похмурою. Ввечері, можливо, пройде дощ.

а зміну ясному ранку. Без опадів.

У Волівці – -5 уночі і  +8 градусів удень. У Воловці протягом усього дня погода буде похмурою. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ.

У Сваляві – -2 уночі і  +10 градусів удень. Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Сваляві вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -1, денна – +11. Хмарна погода протримається у Тячеві увесь день. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме -1, денна – +7. У Перечині протягом усього дня погода буде похмурою. Удень і ввечері буде йти дощ.

У Великому Березному – вночі -2, удень – +7 градусів. Протягом усього дня у Великому Березному буде триматися хмарна погода. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися.

У Берегові та Виноградові – вночі -1, удень – +8.  Протягом усього дня погода буде похмурою. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися.

У Міжгір’ї – уночі  -17, вдень – +6 градусів. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ.

У Рахові буде уночі -7, вдень температура підніметься до +6 градуса. У Рахові сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ввечері очікується дрібний дощ.

6 березня вшановується пам’ять преподобного Тимофія, пустельника. У народі Тимофія називали Весновієм і говорили: “Як не злися хурделиця, все весною повіває”, “Дожити до Весновія, а там зима не страшна”. Цей день відзначався першими сонячними відлигами. Про погоду судили і за допомогою вітру: якщо у цей день теплі вітри, то і весна буде теплою. У цей час розпочинається рух соку у кленах і березах.

zakarpatpost.net