З якими скаргами прийшли мукачівці до міського голови

Більше десяти мешканців міста прийшло на прийом до міського голови Андрія Балоги, який відбувся в міськраді.

Більшість питань стосувалися сфери житлово-комунального господарства. Пан Іван, мешканець багатоквартирного будинку по вулиці Володимира Зайця скаржився на те, що над його помешканням протікає дах. За дорученням міської влади управляюча компанія проведе обстеження та буде вирішено питання щодо ремонтних робіт.

Представники громадської організації звернулися з пропозицією реалізації благодійний проектів – один з них стосується облаштування майданчиків. Їм пропонувалося брати участь у проектах громадських ініціатив.

В місті вже почали підготовку над проектом бюджету громадських ініціатив на 2019 рік. Міський голова запропонував збільшити загальний мінімальний обсяг бюджету громадських ініціатив міста Мукачева з трьох до чотирьох мільйонів гривень. Для оптимізації використання виділеного для реалізації проектів фінансування, також запропоновано перерозподілити пропорції між великими та малими проектами. Так, на великі проекти пропонується виділяти 60% від всієї суми, на малі проекти – 40%. Представники громадської організації виявили бажання взяти участь у проекті. Їм буде надано методичну допомогу.

Мати учасника АТО, яка проживає в багатопеверхівці на Університетській просила допомоги з ремонтом електромережі.Мешканці вулиці Берегівської об’їздної та Берегівської просили допомоги з облаштування водостічної каналізації, облаштування тротуарів.З усіх питань питань структурні підрозділи виконкому отримали відповідні доручення міського голови, повідомили zakarpatpost.net у Мукачівській міськраді.

zakarpatpost.net