Чому народжуються хворі діти? Думка закарпатського кармолога

Зараз медицина пішла далеко вперед. Але все одно народжуються хворі діти. Як це пояснити?

Про це закарпатській газеті «НЕДІЛЯ» розповіла людина, що вивчає кармологію,  педагог і журналіст ужгородка Олеся МАРКОВИЧ.

“Це саме одне з таких питань, про які ми щойно говорили. Якщо не визнавати того, що душа не один раз приходить у цей світ, то як пояснити, що маленька дитинка, яка ще не встигла зробити ніякого гріха, народжується хворою, чи з вадами, чи в батьків, яким вона не потрібна? – наголосила вона. –  А інше таке саме немовля – у забезпеченій родині, де з перших же днів його оточують любов’ю, увагою та достатком. Усе це, що нам здається часом несправедливим, є результатом дії карми – тобто наслідками попереднього життя. Розуміння питання залежить від нашого світогляду. Кожен має право на своє бачення. Але я дозволю собі дати пораду для тих, хто не сприймає реінкарнації, зверніть увагу бодай на своє попереднє життя. Якщо з дитиною щось не так – батьки повинні задуматись. Ніхто нас не карає зверху, тим більше Бог, який любить людей. Усі ситуації є просто наслідками наших попередніх дій. Людина не пасивна жертва своєї долі – вона має право вибору. Щохвилини, щосекунди. Якщо я маю неприємну ситуацію, бо спричинила її (свідомо чи несвідомо) якимось діями в минулому, то зараз усвідомлено можу поступити зовсім по-іншому. І завтрашні наслідки будуть зовсім іншими. Головне – не порушувати основних законів, за якими живе все на світі. Ці закони викладено і в Біблії, і в Корані, і в Торі, і в кожній релігії світу”.

zakarpatpost.net

One thought on “Чому народжуються хворі діти? Думка закарпатського кармолога

  • 09.03.2018 at 21:48
    Permalink

    Якщо ви народилися в Україні, це наслідки вашої рабської психолгії. Оскільки рабів, як звісно, до раю не пускають, треба поміркувати, чи змінився ваш образ мислення в цьому житті. Якщо людина мовчить, навіть тоді, коли можна говорити, вона є невиправний раб. Неопротестанти оббрехали бідного Христа. Ніколи він не мовчав і не принижувався. Навіть, по словам Луки, пропонував продати одяг і купити меч для самозахисту.

Comments are closed.