Відома акторка емоційно висловилася про скандал в Ужгороді з облиттям жінок фарбою

Після завершення своєї вистави в обласному центрі Закарпаття відома актриса Ада Роговцева висловила свою думку з приводу акції жінок за їх права.

У четвер з виставою «Свідоцтво про життя» в Ужгороді гастролювали відомі актори разом з головною героїнею вистави, народною артисткою Адою Роговцевою.

Сім українських акторів, вже названі українською критикою «чудовою сімкою», грають книгу Ади Миколаївни, як якщо б це була п’єса. Кожен з сімох грає не одну роль, а цілу галерею образів незабутніх в першу чергу тому, що всі вони – реальні люди, зі знаменитими і невідомими іменами, ще зовсім недавно жили серед нас.

Після вистави, до ужгородців вийшла і сама героїня п’єси – Ада Миколаївна, яка емоційно відреагувала на резонансну подію, що сталася 8 березня в Ужгороді під час акції проти насилля та за гендерну рівність.

За словами актриси, вона здивована «заворушкою», що сталася у центрі міста з обливанням фарбою, коли жінки нападають на жінок.

Про це вона дізналася із новин. Роговцева каже що не розуміє, що цим всім хотіли показати і та і інша сторона скандалу.

«Що ті дурні, що ті. І хто їх почув? Ніхто! Такі події відбуваються інколи для того, аби відволікти нас від інших історій», – зазначила Ада Миколаївна.

Нагадаємо, що у центрі Ужгорода 8 березня проходила мирна акція, присвячена міжнародному дню боротьби за права жінок. Група невідомих молодих людей зірвала дану акцію, обливши її учасниць червоною фарбою.

Правоохоронці розпочали розслідування групового хуліганства. Присутні на місці події працівники поліції відразу ж затримали хуліганів. У міськвідділ було доставлено шістьох осіб, серед яких чотири жінки.

В поліцію звернулися із заявою дві потерпілі. За даним фактом розпочато розслідування.

Поліція звертається до учасників, очевидців даної події, ймовірних потерпілих  із проханням надавати інформацію, яка може допомогти в розслідуванні. Тел.102, 050-78-50-555, або в Ужгородський відділ поліції.

zakarpatpost.net