Site icon zakarpatpost.net

Якою буде сьогодні, 9 березня, погода на Закарпатті. Яка погода нині – така буде на Великдень

Сьогодні на Закарпатті дощитиме.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +1, удень – +9 градусів. До вечора хмари, що панували в небі весь день, заберуться геть. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +1, удень – +9 градуси. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується сильний дощ, який до ранку закінчиться. Ввечері він може піти знову, але вже з меншою інтенсивністю.

У Волівці – 0 уночі і  +3 градуси удень. У Воловці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі очікується дощ, який до ранку закінчиться. Ввечері він може піти знову.

У Сваляві – +1 уночі і  +4 градуси удень. У Сваляві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ закінчиться ще до приходу ранку. День пройде без опадів, а ввечері дощ розпочнеться знову.

У Тячеві нічна температура становитиме +1, денна – +9 градусів. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі можливий сильний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Перечині – нічна температура становитиме 0, денна – +8. Протягом усього дня у Перечині буде триматися хмарна погода. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ зі снігом. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів.

У Великому Березному – вночі +1, удень – +4 градуси. У До вечора хмари, що панували в небі у Великому Березному весь день, заберуться геть. Удень розпочнеться дрібний дощ, проте він повинен закінчитися до приходу вечора.

У Берегові та Виноградові – вночі -2, удень – +10.  Досвітні хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї пристуності вже повністю. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  0, вдень – +3 градуси. З ранку до самого вечора у Міжгір’ї небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ зі снігом закінчиться ще до світанку. Ранок і день минуть без опадів, а ввечері розпочнеться сильний дощ.

У Рахові буде уночі 0, вдень температура підніметься до +3 градусів. У Рахові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний сильний сніг вранці послабшає і стихне лише до середини дня. Увечері очікується дощ зі снігом.

9 березня відзначається день обретіння голови Івана Хрестителя. Цей день передбачав погоду на квітень: “Якщо день зі снігом, то і в квітні сніг, а якщо по голу, то і в квітні по голу”. День 9 березня у народі називали ще Дмитровим днем. І по цьому дню судили про погоду на Паску: “Якщо Дмитрів день на снігу, то свята (Паска) по снігу, а Дмитрів по голу, і свята по голу”. Якщо роги місяця яскраві і круті – на мороз.

zakarpatpost.net

Exit mobile version