Знаменита актриса назвала Ужгород містом весни

8 березня в обласному муздрамтеатрі ужгородському глядачеві була представлена публіцистична вистава «Свідоцтво про життя» за участі народної артистки Ади Роговцевої.

«Свідоцтво про життя» – вистава спогадів видатної актриси.

Акторський склад – зірковий. Ахтем Сейтаблаєв і Олексій Скляренко, які втілюють чоловіків в життя Ади. Окрім самої прими у виставі грають: заслужена артистка України Лариса Руснак, Ольга Атанасова, Олена Дудич, Світлана Орліченко, Анастасія Кірєєва.

Сім акторів, названі критиками «чудовою сімкою», грали не одну роль, а цілу галерею образів, незабутніх у першу чергу тому, що всі вони – реальні люди зі знаменитими і невідомими іменами, ще зовсім недавно жили серед нас. Фото, відео та аудіо архіви Ади Роговцевої надали сценічному дійству характерну документальність.

Після вистави, Ада Миколаївна ще півгодини спілкувалася з глядачами. Була розчулена гарними букетами, які їй подарували, та великим м’яким ведмедиком.

За словами актриси, вона вражена Ужгородом, і назвала його містом весни. «У нас там сніги, дощі, холод, а у вас все тут дихає весною. Що це за місто таке чудове?!», – емоційно сказала Роговцева.

А ще вона дуже пишається своєю дочкою Катериною Степанковою, яка і поставила як режисер цю виставу. Роговцева каже. Що якби не її дочка, то вона б вже і не жила. Останні 10 років усі вистави для неї як режисер готує Катерина.

zakarpatpost.net