Гороскоп на 10 березня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп обіцяє день крайнощів – він може виявитися як надпродуктивним, так і не дуже.

Все буде залежати від того, чи зумієте ви вийти зі стану дрімотного спокою. Якщо хоча б в якійсь області вам вдасться подолати лінь і інерцію, енергії вистачить з лишком, щоб перевернути гори. Якщо ж ні – день пройде не краще і не гірше, ніж звичайно. У будь-якому випадку, сьогодні прислухайтеся до своєї інтуїції і до своїх снів – це допоможе вам в потрібну хвилину. Протягом дня можливі нові знайомства і отримання нового досвіду в будь-яких сферах життя – навіть там, де ви цього зовсім не очікуєте.

ОВЕН

Якщо ви все правильно будете оцінювати, то день порадує. Ви досягнете того, що раніше було не під силу. Для нових романтичних захоплень час підходящий. Якщо є бажання змінити особисте життя в кращий бік, то шанс вам буде надано.

ТІЛЕЦЬ

В даний період вас підстерігають перешкоди, що зачіпають практично всі сфери діяльності. Багато справ будуть зриватися з причин, що від вас не залежать. Але тупикових ситуацій виникнути не повинно, якщо на перше місце ви поставите логіку і терпіння, а не станете піддаватися негативним емоціям.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете добитися великих результатів як в професійному, так і в особистому плані. Зараз вам не варто уникати дискусій, приймайте в них найактивнішу участь. Ваша сила на даному етапі полягає в слові, і ви повинні вміло користуватися цим. Однак постарайтеся виступати, зважуючи свої слова, не варто проявляти бурхливі емоції.

РАК

Займіться зараз побудовою планів на майбутнє. В основному це стосується вашої професійної діяльності, В даний момент ваша голова буде працювати в посиленому режимі. День може піднести приємні сюрпризи в любовному відношенні. Час вдалий для нових знайомств.

ЛЕВ

Нові справи зараз краще не починати. День сприятливий для нових знайомств, зустрічей зі старими друзями і колегами, Єдине, що не принесе належного задоволення, так це професійна діяльність. Зараз вам буде нудно підкорювати вершини кар’єри. Зате підтримкою послужать увага і турбота з боку коханої людини.

ДІВА

В цей день вам краще зайняти вичікувальну позицію, так як що б ви зараз не намагалися зробити, все буде виходити з абсолютно протилежним результатом. У відносинах з коханою людиною особливих змін не очікується. Постарайтеся уникати суперечок і з’ясування відносин.

ТЕРЕЗИ

Ви можете піддатися власним ілюзіям, або підпасти під вплив з боку. Тому краще почекати з ухваленням рішень, від яких залежить ваше майбутнє. Зараз не можна йти на компроміси з совістю, а також не варто з’ясовувати стосунки.

 СКОРПІОН

В цей день в розмовах вам потрібно дотримуватися межі, за яку не слід переступати. Більше слухайте і менше висловлюйте свою думку. Можливо, зараз очікуються зміни у вашій професійній діяльності, і якщо зумієте вчасно зорієнтуватися, то зможете зайняти міцне місце під сонцем.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий час для будь-яких справ. Якщо ви плануєте зміни в своїй професійній діяльності, то не відкладайте це в довгий ящик. Багато позитивних емоцій принесуть зустрічі з друзями і близькими людьми.

КОЗЕРІГ

Доля зараз дає вам шанси поліпшити своє становище. Найближчим часом, прийнявши рішення, не піддавайте його під сумнів і перевірці, оскільки відповідь, що прийде раптово,  виявиться вірною, а роздуми і ретельний аналіз ситуації приведуть до неправильних висновків. У любовному плані можуть бути зміни в позитивну сторону.

ВОДОЛІЙ

Ніяких грандіозних подій і пригод виникнути не повинно. У професійному відношенні значущим даний період назвати складно. До нових джерел заробітку поставтеся насторожено. З’ясовувати стосунки з тими, хто вам милий, не слід. Намагайтеся уникати конфліктних ситуацій.

РИБИ

Зараз вам складно буде знайти спільну мову з тими людьми, з якими просто необхідно прийти до єдиної думки. Можливо, вам доведеться знайти стару записну книжку і знайти контакти, які принесуть нові перспективи.

zakarpatpost.net