Якою буде сьогодні, 10 березня, погода на Закарпатті. Чому нині набухають бруньки?

Сьогодні на Закарпатті дощитиме, але буде тепліше, ніж вчора.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +4, удень – +9 градусів. З ранку до самого вечора  небо буде вкрите хмарами. Ввечері дрібний дощ, який йтиме майже весь день, припиниться.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +3, удень – +8 градусів. Хмарна погода протримається увесь день. Нічний сильний дощ до ранку втратить свою силу, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора.

У Волівці – 0 уночі і  +5 градусів удень. Весь день у Воловці буде хмарним. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

У Сваляві – +2 уночі і  +6 градусів удень. У Сваляві сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Нічний дощ до ранку втратить свою силу, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора.

У Тячеві нічна температура становитиме +4, денна – +8 градусів. Хмарна погода протримається у Тячеві увесь день. Нічний сильний дощ до ранку втратить свою силу, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора.

У Перечині – нічна температура становитиме +3, денна – +9. Весь день у Перечині буде хмарним. Уночі очікується дрібний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Великому Березному – вночі +2, удень – +6 градусів. У Великому Березному сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Берегові та Виноградові – вночі – +4, удень – +8.  Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний сильний дощ вранці йтиме слабше. Удень він може посилитися, але до вечора повинен закінчитися.

У Міжгір’ї – уночі  0, вдень – +4 градуси. З ранку до самого вечора у Міжгір’ї небо буде вкрите хмарами. Нічний сильний дощ до ранку поступово перейде в дощ зі снігом. У другій половині дня його змінить дрібний дощ, який закінчиться тільки ближче до вечора.

У Рахові буде уночі -1, вдень температура підніметься до +3 градусів. У Рахові сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранішній сильний дощ зі снігом удень зміниться на дощ, який ближче до вечора повинен послабшати.

10 березня вшановується пам’ять святителя Тарасія, архієпископа Константинопольського. Погоду у цей день передбачають птахи: синиця заспівала – тепло ворожить. З цього дня відбувається перехід середньої температури повітря через 0 градусів. Це вважається часом появи прогалин. Набухають бруньки – весну чують. З цього дня добре садити насіння на розсаду капусти і помідорів.

zakarpatpost.net