Чи є на Закарпатті влада? Місцеві мешканці своїми силами ремонтують дороги

Стан доріг у області просто катастрофічний. Через бездоріджя не лише місцеві водії гублять колеса, але й наш прекрасний край втрачає туристів.

Тож закарпатці, невитримавши бездіяльності влади, самі взялися за підручні матеріали і лопати, почали заливати ями бетоном. Зокрема, у спільноті міста Виноградова, оприлюдено світлини підлатаного дорожнього полотна. Також місцеві запевнили, що подібним чином відремонтовано автошлях у одному із сіл Хустського району.

Нагадаємо, що на початку лютого Геннадій Москаль оголосив флешмоб, під час якого закликав фотографувати ями на дорогах області і надсилати знімки на електронну адресу служби автомобільних доріг.

Щоб перевірити, чи такі кроки є ефективними, редакція zakarpatpost.net  надіслала Службі автомобільних доріг журналістський запит та фотографії, залишені у повідомленнях читачами, а саме: вулиці Лавріщева в Ужгороді, Зарічної в Хусті та  Спортивної у селі  Вербовець Виноградівського району.

Невдовзі ми отримали офіційну відповідь від САД, у якій йшлося про те, що вказані дорожні артерії (в Ужгороді і у Вербовці) є об’єктами комунальної власності і питання проведення їхнього ремонту відноситься до компетенції органів місцевого самоврядування.

Тож для чого тоді весь цей піар на проблемі, затіяний Закарпатською ОДА? Аби зняти з себе відповідальність перед населенням, щоб попіаритися зайвий раз перед закарпатцями? Адже останнім часом у області й так назрівають бунти з перекриттям доріг через їхній незадовільний стан.

Принаймні багато хто з мешканців краю повірив у дієвість флешмобу і щиро сподівався на конкретний результат. Але, на жаль, акція виявилася мильною бульбашкою, а точніше… замилюванням очей населенню з боку влади…

zakarpatpost.net