Жахіття нашого часу. У центрі Ужгорода стало надзвичайно небезпечно пересуватися

Вулиці Корзо та Волошина нагадують рови та окопи через відсутню місцями решітку на стічній каназізації. Місцями її немає і на площіТеатрільній, що взагалі є візитівкою Ужгорода і де завжди найбільше туристів.

Решітки постійно крадуть шукачі металів, але за стільки років проблему вже давно можна було вирішити.

Місцеві мешканці нарікають, що  ходити травмонебезпечно, у відкриті отвори можна провалитися.

Як розповів журналісту закарпатської газети «НЕДІЛЯ» ужгородець Дмитро Волощук, його дочка нещодавно мало не вивихнула ногу.

«Зливова каналізація грає дуже важливе значення при відведенні дощових і талих вод від будівель. Кожен пам’ятає приказку: вода камінь точить. Ось без зливової каналізації камінь, з якого побудовані будинки буде поступово руйнуватися. Це ж стосується й тротуарної плитки. Хіба ужгородські приймачі є окрасою міста? Скоріше навпаки. А в середмісті багато туристів, які бачать всі  ці понівечені решітки. Ганьба перед ними»,- зазначив інший містянин.

Справді, зливова каналізація в Ужгороді заслуговує на краще. Тож хоча б в історичній частині її потрібно зробити гарною, якісною і подбати про те, аби вона виконувала свої безпосередні функції… а не слугувала елементом невдалого декору… або корзиною для сміття.

Де ж таке бачено, щоб історична частина обласного центру була в такому жалюгідному стані! Це ж ганьба і перед ужгородцями, і перед туристами, які не звикли до ям на центральних площах. Яке ж у них складеться враження про місто після побаченого? Чи захочуть вони повернутися сюди знову?

zakarpatpost.net