Стало відомо, кому пропонують найбільшу зарплату

З 1 січня 2018 року в Україні з 3200 грн до 3723 грн зросла мінімальна зарплата. У погодинному розмірі вона збільшилась на 22,41 грн. По закінченню першого кварталу мінімальні виплати українців можуть сягнути 4100 грн у місяць.

Редакція The Point визначила топ-5 найбільш високооплачуваних вакансій березня. Вони є актуальними і доступних для працевлаштування, пише gazeta.ua.

Blockchain CTO

Компанія Move On Miles пропонує щомісяця 130 тис. грн фахівцю з досвідом розробки програмного забезпечення більш, ніж 2 роки. Тому, хто бажає працювати у компанії необхідно знати платформи Ethereum, EVM або подібні до них. Майбутньому співробітнику потрібно буде контролювати, розробляти та впроваджувати технічні аспекти платформи.

Фінансовий директор

Консалтингова компанія шукає фінансового директора з оплатою праці 120 тис. грн. у місяць. Людина, що претендує на посаду має мати не менше 5 років досвіду роботи фіндиректором. Крім цього, володіти навичками виконання завдань з розробки політики податкового планування, знаннями в сфері оптимізації оподаткування. Важливе творче мислення, теоретичні та практичні знання в сфері податкового законодавства, знання основ бухобліку. Фінансовому директору обіцяють високу зарплату, персонального асистента, репетитора англійської мови та навчання всередині компанії.

Бізнес-аналітик

Компанія IT Recruitment Solutions пропонує платити бізнес-аналітику 84 тис. грн. Роботодавець шукає кандидата з досвідом роботи від 3 років у сфері рітейлу. Крім цього, фахівець повинен працювати з POS-додатками. Відмінно знати англійську. За це він отримає високу зарплату, медстраховку, гнучкі робочі години, курси англійської.

Керівник контрактної дослідницької організації (CRO)

На зарплату 70 тис. грн співробітника шукає Інститут загальної практики – сімейної медицини. Фахівець зобов’язаний мати вищу медичну освіту та досвід роботи на управлінській посаді в клінічних випробуваннях. Знати ринок фармацевтичних компаній і CRO. Компанія шукає системну, проактивну, комунікабельну та відповідальну людину. Крім цього, кандидат має знати англійську. В обов’язки спеціаліста входитимуть пошук контрактів для проведення клінічних досліджень препаратів і організація роботи клінічних досліджень.

Модель у міжнародне модельне агентство

П’яте місце займає позиція від міжнародного модельного агентства BMA з оплатою 50 тис. грн. Досвід участі в фото- або відеозйомки вітається. Щоправда не є неодмінною умовою. Для роботи важливі старанність, працездатність, неконфліктність. Роботодавець пропонує активну участь у показах топових дизайнерів, просуванні і рекламі.

zakarpatpost.net