Узьміт го гет! Москаль просить міністра забрати скандального начальника

Мова йде про очільника управління державної виконавчої служби. Про це повідомляє прес-служба  Закарпатської ОДА.

Геннадій Москаль направив міністру юстиції України Павлу Петренку листа з проханням терміново забрати із Закарпаття начальника управління державної виконавчої служби (ДВС) Сергія Губченка, проти якого висунуто ряд звинувачень у масштабних зловживаннях при реалізації конфіскованого майна.

– До облдержадміністрації надходять численні звернення від представників громадських організацій та журналістів про системні правопорушення та відсутність прозорості в діяльності Управління ДВС Головного територіального управління юстиції в Закарпатські області, – наголошує голова ОДА. – Однак керівництво управління ДВС не вживає жодних заходів для усунення недоліків у своїй роботі, воліючи ховатися від відповідальності на лікарняних.

Враховуючи зазначене, а також той факт, що відносно начальника Управління ДВС відкрито цілий ряд кримінальних проваджень, прошу розглянути питання про звільнення або переведення С.Губченка в іншу область. Громадськість Закарпаття зробить усе можливе, щоб не допустити дану особу до виконання посадових обов’язків, і облдержадміністрація виступає цілком на боці громадськості. Прошу невідкладно відреагувати на дане звернення, оскільки довкола особи С.Губченка на Закарпатті назріває серйозна конфліктна ситуація.

zakarpatpost.net