Якою буде сьогодні, 20 березня, погода на Закарпатті. Чому нині найщасливіший день у році?

Сьогодні на Закарпатті буде прохолодно і зовсім не по-весняному.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -2, удень – +2 градуси. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -2, удень – +1 градуси. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме сніг, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати.

У Волівці – -7 уночі і  -1 градус удень. З ранку до самого вечора у Воловці небо буде вкрите хмарами. Дрібний сніг йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

У Сваляві – -3 уночі і  0 градусів удень. Хмарна погода протримається у Сваляві увесь день. Протягом усього дня очікується дрібний сніг.

У Тячеві нічна температура становитиме -2, денна – +3 градуси. З ранку до самого вечора у Тячеві небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме сніг, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати.

У Перечині – нічна температура становитиме -2, денна – +2. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний сніг, проте ближче до вечора він повинен стихнути.

У Великому Березному – вночі -4, удень – 0 градусів.

У Берегові та Виноградові – вночі – -3, удень – -1. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний сніг.

У Міжгір’ї – уночі  -3, вдень – +1 градус. Весь день у Міжгір’ї буде хмарним. Вранішній дрібний сніг удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора.

У Рахові буде уночі -5, вдень температура підніметься до -2 градусів. Протягом усього дня у Рахові буде триматися хмарна погода. Протягом усього дня очікується дрібний сніг, який після обіду може посилитися.

20 березня відзначається день пам’яті святого мученика Василя, єпископа Херсонського Таврійського. Встановлюється вже тепла погода, але холод ще не поспішає відступати: “З дахів капає, а за ніс цапає”, вдень весняна капель, а на вечір може бути мороз.

Крім того, нині найщасливіший день у році, адже 20 березня весь світ святкує День щастя.

zakarpatpost.net