Оскаженілий квартирант зв’язав ужгородку, лупцював, двічі зґвалтував і намагався її спалити. ВІДЕО

Оскаженів, почав лупцювати, зв’язав – зґвалтував двічі… і це ще не все.

– Намагався вбити, а також скрутив шию собаці… і це не фільм жахів, а реальна історія, що нещодавно трапилась в Ужгороді. 25 лютого – цей день жінка хоче забути, як страшний сон.

Кривдник не тільки зґвалтував та побив ужгородку. Зі слів дівчини, оскаженілий співмешканець – намагався її спалити … Каже, дивом змогла вмовити його змилуватися. Нині медики рятують постраждалу. Констатували розрив очного яблука, забій статевих органів.

Ужгородська весна. Чому вік якось пов’язаний із тими жінками, що навколо нього

Батькам дівчина розповіла про інцидент, вже перебуваючи у лікарні. Вчинити самосуд батькові постраждалої не вдалось, на час приїзду його до лікарні, з підозрюваним вже працювали поліцейські. Батько каже, слідчі запевнили його, винуватець – буде покараний. Нині лікарі борються за те, аби бодай зберегти ужгородці око. Про відновлення зору навіть не беруться говорити. А тим часом квартирант-кривдник – на волі, хоча і минув вже майже місяць. В поліції ж пояснюють, підозру досі не оголосили, оскільки слідство триває, і немає доказової бази.

Матеріали по справі відправлено на експертизу за межі області. Звідки ж взявся такий співмешканець?

Постраждала запевняє – це квартирант, що знімав у неї кімнату протягом місяця. А сварка розпочалась через банальне зауваження, що в хаті безлад. Хлопцю за відкритими справами загрожує від 3- до 5-ти років, однак наразі це питання часу… Як і те, чи зможе Ужгородка знову бачити на праве око. Наразі

Більше – у сюжеті М-студіо

zakarpatpost.net