Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 22 березня

День на Закарпатті був багатим на події.

Раніше zakarpatpost.net повідомляв, що  у селі Дротинці Виноградівського району померла дворічна дитина.Попередньо вважалося, що малюк загинув через преохолодження. Зокрема, про це вчора заявили правоохоронці. Поліцію про випадок повідомив батько, Де в той час знаходилася мати – поки що невідомо.Які послуги найчастіше пропонують закарпатцям

Ужгородська весна. Чому вік якось пов’язаний із тими жінками, що навколо нього

Тим часом у ЗМІ розповсюджується багато різних версій. У тому числі те, що дитину задушила мати. Про це, зокрема, говорять сусіди родини.

Утім найімовірнішою з усіх запропонованих є те, що дитя загинуло з голоду.

Для зручних подорожей пасажирів під час великодніх свят Укрзалізниця призначила ще 4 додаткових поїзди. Про це йдеться на сайті Укрзалізниці. Вони курсуватимуть на популярних напрямках Харків – Ужгород, Черкаси – Львів, Дніпро – Одеса та Костянтинівка – Одеса. Загалом на початок квітня вже призначено 8 додаткових поїздів. Поїзд № 235 Ужгород – Харків курсуватиме 4 квітня, відправлення з Ужгорода о 18:00 та прибуття до Харкова наступного дня о 19:30.

Як провели капітальний ремонт у відділенні молодшого дитинства в Ужгородській міській дитячій клінічній лікарні, оглянули сьогодні представники мерії та начальник відділу охорони здоров’я Ужгородської міської ради. Нагадаємо, із міського бюджету на капремонт відділення молодшого дитинства виділили минулого року понад 1,2 мільйона гривень. Тут провели штукатурні роботи, пофарбували стіни та стелю, замінили підлогу, відремонтували санвузли, замінили електропроводку та обладнання, встановили нові двері.

Які послуги найчастіше пропонують закарпатцям. Про це та інше у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» розповіла головний редактор газети «Закарпатські оголошення» Мар’яна КРАВЧУК.

— Це – одна з найбільших рубрик у газеті. Лідирують сфери будівництва та ремонту. Крім того, останнім часом є багато оголошень про репетиторство, вивчення іноземних мов. Зараз дітям і ЗНО потрібно складати, і багато хто їде вчитись за кордон, і для себе закарпатці вчать мови. Та й на окремі посади наразі без знання англійської не беруть. Крім того, тепер безвіз, можна вільно подорожувати Європою, тож наші краяни шукають вчителів англійської, угорської та німецької, – наголосила вона.

Незабаром на Закарпатті пройде видовищний чемпіонат світу. Судитиме Вірастюк. Про це розповів читачам закарпатської газети «НЕДІЛЯ»  Віце-президент Глобальної Федерації Силового спорту, Президент KFPS Закарпатської області, голова Хустського осередку Федерації Стронгмену України Роман ЗАЖИРКО.

zakarpatpost.net