Site icon zakarpatpost.net

АНОНС. Чому 17-річний закарпатець замурував у колодязі батька. Шокуючі подробиці

Хоча не всі вірять, що це зробив він сам

Все почалося з повідомлення закарпатської поліції у грудні минулого року про те, що в Хусті у колодязі знайшли труп 43-річного чоловіка, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Обкладинка свіжого номера газети «НЕДІЛЯ»

«Підозру правоохоронців викликав той факт, що після зникнення хустянина і оголошення його в розшук кудись пропали його 40-річна колишня дружина і старший син. А у дворі господиня спішно засипала і забетонувала старий колодязь. Коли поліціянти відкопали його, то виявили на глибині близько 4 метрів тіло розшукуваного», – інформували правоохоронці.

Про зникнення сина Івана повідомив його батько. Відтак, коли почалися пошуки чоловіка, правоохоронці з’ясували, що він проживав в одному будинку з дружиною, з якою вони були розлученими, і з трьома дітьми. Тож підозра передусім впала на жінку.

Що ж відбулося там насправді і як нещасний опинився на дні глибокої криниці, закиданий камінням і залитий бетоном?

Правду намагалися знайти журналісти каналу «Україна». Цими днями в ефір вийшов сюжет передачі «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим, у якому свої версії виклали як батьки покійного, так і ті, кого поліція звинуватила у вбивстві.

Коли Іван перестав відповідати на дзвінки, його рідні здійняли тривогу. Його шукали півтора  місяця, та чоловік наче крізь землю провалився. А за два тижні після цього кудись поділася його дружина. Двоє менших дітей залишилися без батьків і щодня ходили повз колодязь, який приховував жахливу  таємницю.

«Я пропонувала поїхати в монастир, бо там щось не те», – зі сльозами на очах пригадує мама покійного.

«У вбивстві сина я звинувачую невістку, онука та матір невістки, – заявив пан Степан, батько Івана. – Вона постійно вчила дочку, як потрібно бити п’яного чоловіка по голові сковорідкою».

Пані Марія, теща Івана, запевнила, що про трагедію дізналася тільки 25 грудня, коли поліція викопала труп.

«До нас прийшли правоохоронці, в мене забрали дітей. 14-річного онука відправили в одну кімнату, 11-річну онучку – в іншу. Звинувачують у всьому старшого, 17-річного онука, а також дочку, – розповіла жінка.

За її словами, родина Олі щасливою була лише кілька років після весілля, далі в сім’ї почалися проблеми, оскільки зять зловживав спиртним. Одружилася пара у 1994 році, а два роки тому – розлучилася. Через те, що чоловік не забезпечував дітей, дружина позбавила його батьківських прав.

Що трапилося далі? Хто насправді вбив Івана? Чому дідусь більше думає про будинок, ніж про онуків? Що за щиросердне зізнання прозвучало під час передачі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 23 березня.

zakarpatpost.net

Exit mobile version