Якою буде сьогодні, 26 березня, погода на Закарпатті. Що про тепло розкажуть пернаті

Сьогодні на Закарпатті потепліє ще більше. Нарешті вночі температура у більшості куточків області буде плюсовою.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +2, удень – +11 градусів. Хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 0, удень – +12 градусів. До самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Волівці – -7 уночі і  +8 градусів удень. Небо у Воловці буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів.

У Сваляві – -5 уночі і  +11 градусів удень. У Сваляві погода буде ясною, тільки ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +1, денна – +13 градусів. У Тячеві хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме +2, денна – +9. Увесь день у Перечині триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -2, удень – +10 градусів. У Великому Березному небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – 0, удень – +12. Увесь день триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -6, вдень – +8 градусів. У Міжгір’ї погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

У Рахові буде уночі -6, вдень температура підніметься до +6 градусів. Небо у Рахові цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ зі снігом.

26 березня відзначається перенесення мощів святителя Никифора, патріарха Константинопольського. Колись наші предки примітили: якщо 26 березня буде туман, то все літо буде дощове. Уважно слідкували за прильотом птахів: якщо першими із перелітних птахів прилітали жайворонки, значить бути теплу, а якщо зяблик – буде холодна погода.

Фото Оксани Ващук

zakarpatpost.net