В Ужгороді школяр обікрав школяра, а дорослий чоловік вкрав пляшку коньяку

Співробітники поліції Закарпаття за добу викрили сімох осіб, які обгрунтровано підозрюються у шести крадіжках в Ужгородському, Мукачівському та Великоберезнянському районах.

Вчора, 27 березня, працівники Ужгородського, Мукачівського відділів та Ужгородського, Мукачівського, Великоберезнянського відділень поліції розкрили шість крадіжок, в яких фігурують сім підозрюваних.

Про це повідомила поліція Закарпаття.

Співробітники Ужгородського відділу поліції розкрили дві крадіжки в обласному центрі Закарпаття. Дільничний інспектор викрив 12-річного юнака, який обікрав неповнолітнього хлопця. Підозрюваний скористався тим, що хлопчик під час тренування у школі залишив речі без нагляду, та привласнив його мобільний телефон вартістю 1500 гривень.

Ще одну крадіжку в Ужгороді здійснив 34-річний чоловік. Він непомітно виніс із супермаркету пляшку коньяку та коробку цукерок. Поліція швидко розшукала підозрюваного, який наніс торговому закладу збиток у 920 гривень.

До поліції Ужгородщини звернувся житель села Саловка та повідомив про крадіжку зі свого домогосподарства. Заявник розповів правоохоронцям, що невідомі винесли з його подвір’я металеву трубу довжиною 5 метрів та 150 мм у діаметрі. Вже за кілька годин оперативники та дільничний розкрили злочин. Правоохоронці встановили, що потерпілого обікрав 52-річний односелець. Речові докази вилучено, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 ККУ, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного.