Закарпатських чиновників прослуховують. Москаль: Це що – 37 рік? Звідки такі пристрої?

Під час сесії Закарпатської обласної ради перед присутніми прозвітував про роботу прокурор Закарпатської області Володимиа Гаврилюк, аби обговорити питання «Про результати роботи органів прокуратури на території Закарпатської області за 2017 рік».

Про це повідомила прес-служба Закарпатської обласної ради.

Та оскільки вичерпна інформація була роздана депутатам до початку засідання, то з ініціативи головуючого депутати перейшли до формату «запитання – відповіді». Скориставшись можливістю, депутати ставили різні запитання. Геннадій Москаль наголосив, що хвиля «шпіономанії» в області розбурхує пристрасті. В окремих державних установах, зокрема в Службі автодоріг у Закарпатській обалсті, в обласному управлінні лісового та мисливського господарства виявлено чимало  прослуховуючих пристроїв, що не може не тривожити.

–  Це що – 37 рік? – запитав губернатор і додав. – Звідки такі пристрої? Адже одні – імпортного походження, інші – не мають маркування взагалі, щось на зразок «пан сам склепав». Тому Г.Москаль поцікавився, чи прокурор, як процесуальний працівник, давав дозвіл на проведення слідчих заходів?

Були й інші гострі запитання до прокурора, на які він дав свої відповіді. У підсумку Геннадій Москаль ініціював включити до порядку денного засідання Звернення до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова стосовно  службової перевірки  з порушеного питання. Депутати підтримали цю слушну ініціативу очільника краю.

Велике інтерв’ю із Генадієм Москалем читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ»! У продажу 30 березня.

zakarpatpost.net