Гороскоп на квітень: гроші, любов, відпочинок

Весна в розпалі і настрій у вас має бути відповідний. Якщо ви поки не обзавелися другою половинкою, в квітні у вас є всі шанси познайомитися з людиною мрії. Сімейні пари будуть жити в мирі та гармонії.

Грошики поки не готові плисти самостійно в руки. З вашого боку доведеться докласти чимало зусиль, щоб стати щасливим володарем великої суми. Похвалитися хорошим самопочуттям можуть лише ті представники знаків, яким вдалося добре відпочити в минулому місяці. Отже, займіться собою, ідіть до косметолога, дієтолога, в тренажерний зал, фігура повинна бути в тонусі.

ОВЕН

Від Купідона неможливо сховатися, він вас всюди знайде і підбере гідну пару. Не пручайтеся. Від долі не втекти. Кохання у цьому місяці у вас буде на першому плані. Але здоров’я трохи підводитиме. Із синдромом  «вичавленого лимону» можна боротися прогулянками на свіжому повітрі. Тим більше, що і погода цьому сприятиме, і пройтися з ким завжди буде. Але не розтринькуйте гроші. Зараз не час.

ТІЛЕЦЬ

Народжені під цим знаком готові до нових звершень. Вітер змін у квітні стрімко увірветься в нудне і одноманітне життя Тельців. Доля готова піднести вам один важливий урок, прийшов час позбутися від речей, які нагадують про минуле. І не важливо, минулі відносини це, або дружба з найкращою подругою. Знайомств із протилежною статтю буде багато. Якщо спалахне любов, то вона буде дуже пристрасною, якщо ні – матимете нового вірного друга. А от з грошима варто бути заощадливими. Неочікуваних прибутків не буде.

БЛИЗНЮКИ

Ви будете почуватися на початку місяця невпевнено і роздратовано. Захочеться якомога швидше сховатися від усіх проблем і просто зануритися в атмосферу тиші та спокою. Тільки ось як навчитися тримати всі свої емоції при собі? Стримайте емоції, не конфліктуйте з людьми, що вас кохають. Поїдьте з ними кудись на відпочинок, нехай навіть ненадовго. Бережіть нерви і здоров’я.  А гроші тектимуть до вас рікою.

РАК

Другий весняний місяць стане для вас справжнім випробуванням, яке ви повинні пройти з гордістю. Раки будуть відчувати занепокоєння і страх, захочеться сховатися і втекти від усього світу. Дратуватимуть кохані, але будьте до них терпимими. Все минеться і вони вам доведуть, що виїм зовсім небайдужі. У плані здоров’я більше думайте про себе, відпочивайте, бо перенапруження може вивести вас із колії. Можливі несподівані  прибутки, навіть спадкові сюрпризи.

ЛЕВ

Леви будуть налаштовані рішуче довести всім, на що здатні. У любові вони нещадні, немов торнадо, змітають все на своєму шляху. У квітні пристрасті довкола вас просто кипітимуть. Довкола буде чимало людей, із якими захочеться не просто познайомитись, а разом провести час. І вони відповідатимуть взаємністю. Так що не заплутайтесь у такому любовному коловороті. Уникайте травм, особливо будьте обережними на дорогах. У фінансових питаннях все буде гаразд.

ДІВА

Чарівні Діви  готові до бою зі своїми недоліками. Ви хочете виглядати краще і готові зробити для цього все можливе і неможливе? Тоді відкидайте в сторону свої забобони і просто впевнено йдіть вперед. Це стосується і чоловіків, і жінок. На вас у квітні чекає багато фліртів. Весна як-не-як. Романтичні знайомства можуть перерости у щось більше. бувайте більше разом на природі – це і цікаво, і приємно, і корисно для здоров’я. А от з грошима варто бути трохи більше заощадливими. Вони вам знадобляться невдовзі.

ТЕРЕЗИ

Народжені під цим знаком зодіаку, звикли вести себе нерішуче. Їм набагато простіше здатися, забитися в куточок і просто не показуватися людям на очі. Але ж це не вирішить ваших проблем! Тепер ви можете йти сміливо до мети. Перешкод не передбачається. Фортуна буде до вас дуже прихильно. Успішними будуть переговори, ділові знайомства, будь-які фінансові вкладення. На роботі за працю ви отримаєте щедру винагороду. Здоров’я також не підводитиме. Тільки в любові варто взяти тайм-аут. Через непорозуміння з партнером вам краще побути певний час наодинці.

СКОРПІОН

Нарешті ви економите гроші. Що ж такого сталося? Скорпіон почав ставитися до своїх накопичень максимально акуратно і дбайливо. Тільки ось рідні і близькі не звикли до такого вашому амплуа. Максималізм у всьому, ось він девіз народжених під цим знаком зодіаку. Якщо жити, то на широку ногу, якщо економити – то на усьому. Необхідна «золота середина», інакше в одну мить ви можете морально здатися. Партнери іноді нервуватимуть. Але в загальному місяць буде багатим на пристрасті та на нові знайомства. Самотнім представникам знаку можуть запропонувати руку ісерце.

СТРІЛЕЦЬ

Кохана людина має право на свободу слова і дій, і не завжди вам вдасться її контролювати. Стрілець налаштований рішуче, від нього нічого не приховаєш. Може, друга половинка просто готує вам сюрприз і не хоче зайвий раз нічого говорити? Трохи зачекайте із з’ясовуванням стосунків. Усе має налагодитися. А от гроші самі йтимуть вам до рук. Все, за що ви будете братись. Приноситиме хороший прибуток. Але більше відпочивайте і проводьте більше часу на свіжому повітрі.  Імунітет зараз у вас ослаблений, так що бережіть здоров’я.

КОЗЕРІГ

Ви так чекаєте похвали від оточуючих, що зовсім забули про найголовніше – на першому місці повинна бути робота над собою. Захоплюються і нагороджують лавровими вінками тільки тих, хто впевнено йде до своєї мети, самовдосконалюється. Нових знайомств найближчим часом годі чекати. Якщо вони й будуть, то виключно ділові. Хоч весна, але зараз не час для любові. Вам потрібно дбати про матеріальні питання і добробут рідних. Через перенавантаження можуть бути і погіршення настрою, і самопочуття.

ВОДОЛІЙ

Другий весняний місяць обіцяє бути багатим на плітки, тому запасайтесь терпінням. В епіцентрі обговорень можете опинитися і ви, але тільки якщо дійсно завинили. Все таємне стане явним, і тепер навколишні будуть при будь-якій зручній можливості використовувати цю інформацію проти вас. Але не варто піддаватися емоціям? Якщо менше нервуватимете. У вас буде хороше самопочуття. У фінансовому плані на вас чекають нові несподівані доходи. У коханні таланитиме тільки тим, хто готовий відкрити душу почуттям.

РИБИ

Для представників цього знаку починається новий життєвий етап. Може, ви й не помітили, але друга половинка вас абсолютно не цінує. Поки Риби вкладають душу і серце в стосунки, партнер не поспішає приймати будь-які рішення. Проте можливі нові знайомства. Щоправда,з грошима вам не фортунитиме у цьому місці. Та й здоров’я час від часу може підводити. Стережіться застуд.

zakarpatpost.net