Якою буде сьогодні, 31 березня, погода на Закарпатті. Чи прилетять до нас лебеді?

Сьогодні на Закарпатті потеплішає,  але дощитиме.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +10, удень – +16 градусів. Протягом усього дня  буде триматися хмарна погода. Дощ йтиме вночі, але ще до настання ранку закінчиться. У другій половині дня він відновиться з більшою силою і послабшає тільки ввечері.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +7, удень – +17 градусів. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі пройде дощ, але закінчиться до приходу ранку. У другій половині дня він може розпочатися знову, проте незабаром повинен припинитися.

У Волівці – +4 уночі і  +11 градусів удень. У Воловці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ до ранку стихне. Удень він піде з більшою силою, а до вечора послабшає.

У Сваляві – +6 уночі і  +13 градусів удень. У Сваляві сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Нічний дощ до ранку стихне. Удень він піде з більшою силою, а до вечора послабшає.

У Тячеві нічна температура становитиме +8, денна – +18 градусів. У Тячеві протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі пройде дощ, але закінчиться до приходу ранку. У другій половині дня він може розпочатися знову, проте незабаром повинен припинитися.

У Перечині – нічна температура становитиме +10, денна – +16. У Перечині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі очікується дощ. Вранці – без опадів. Удень він піде знову, але вже сильніше, і тільки ввечері послабшає.

У Великому Березному – вночі +6, удень – +12 градусів. У Великому Березному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується дощ. Вранці – без опадів. Удень він піде знову, але вже сильніше, і тільки ввечері послабшає.

У Берегові та Виноградові – вночі – +9, удень – +16. Протягом усього дня  буде триматися хмарна погода. Увесь день йтиме сильний дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати.

У Міжгір’ї – уночі  +5, вдень – +12 градусів. У Міжгір’ї протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі пройде дощ, але закінчиться до приходу ранку. У другій половині дня він може розпочатися знову, проте незабаром повинен припинитися.

У Рахові буде уночі +5, вдень температура підніметься до +10 градусів. Хмарна погода протримається у Рахові увесь день. Вранці розпочнеться дощ, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора.

31 березня вшановується пам’ять святителя Кирила, архієпископа Єрусалимського. У народі святителя називали Кирило – “дери полоз”, тому що з цього часу дороги псувались. Якщо до цього дня прилітало багато лебедів, весна буде теплою. З цього дня розпочинаються ранні грози, раннє квітування кульбаби. Якщо на схилах пагорбів з’являються перші квіти кульбаби, значить початок квітня буде теплим.

zakarpatpost.net