Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 1 квітня

День на Закарпатті був насиченим на події.

Нині в нас одні відзначали Пасху, інші – Вербну неділю, а всі разом – День сміху.

Бути гарними хочеться всім, але для краси мати привабливу зовнішність недостатньо. Потрібні ще й харизма, внутрішня свобода та душевна краса. А чи обов’язковими є для моделі параметри 90-60-90 і зріст від 170 сантиметрів? – пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Тож сьогоднішнім гостем прес-центру газети «НЕДІЛЯ» була  модель, актриса, засновник глянцевого журналу і просто вродлива жінка Маріанна ДЖУГА.

Під час наших «Недільних бесід» вона розповіла про модельну кар’єру, стереотипи щодо краси, поділилася особистими таємницями та веселими життєвими історіями.

Закарпатці – люди особливі і цим пишаються. Тут своя культура, своя кухня і мова, яку не розуміють в інших куточках України, – пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Більше того, у кожному селі є свої слова, які зрозумілі тільки мешканцям найближчих населених пунктів. Закарпатці люблять говорити про вирубку лісів і охорону природи, хоча самі довкілля не дуже бережуть. Сміттєвими килимами завалюють і ріки, і узлісся, і вулиці міст та сіл. Скуповуватися люблять на ринках, торгуються за кожну гривню. Але до жебраків милостиві, готові поділитися з ними останнім шматком хліба. Люблять веселитися, співати народні пісні та хіти Олега Винника і танцювати крученого.

Отже, закарпатська газета «НЕДІЛЯ» створила власний портрет типового закарпатця.

Остап Бендер міряв поїхати до Ріо-де-Жанейро. Але це тільки  тому, що він не знав про Ужгород. Ужгород – найкраще місто на світі. Тут треба народитися, прожити ціле життя і померти. Хоча якраз померти тут дуже непросто. Місто просто створене для довгого життя, практично – для безсмертя. Тут найчистіше повітря і найчистіша вода. Дуже красиві жінки, тому всі чоловіки тут зизоокі. Правда, немає моря, зате його цілком замінює Уж, купатися в якому –  одна насолода. А вийти з нього – друга насолода, пише  закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» знаходить у нашому краї цікавих людей і постійно знайомить читачів із унікальними особистостями. Їх  багато на нашій щедрій на таланти благословенній Богом Срібній Землі. Утім у видатних людей є не лише секрети успіху. Часом вони потрапляють у надзвичайно кумедні ситуації.

Напередодні Всесвітнього дня сміху закарпатська газета «НЕДІЛЯ» попросила відомих закарпатців пригадати веселі історії зі свого життя.

Шалений заряд адреналіну, відчуття драйву та вибух незабутніх емоцій. Щоразу після зустрічі поглядом із Максом чомусь у голові виникали такі асоціації, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Хлопця, який навіть взимку при мінусовій температурі їздить без майки в одних шортах на велосипеді вулицями Ужгорода, завжди супроводжують здивовані погляди перехожих. Відчайдух не звертає на це уваги, він просто насолоджується улюбленим заняттям, смакує життя з кожним подихом і робить те, що приносить йому задоволення.

zakarpatpost.net