Нестор Шуфрич – найбільший власник зброї серед депутатів

Одіозний нардеп хоч давно вже не вважає себе ужгородцем і нічого для розвитку Закарпаття не робить, утім земляки про нього не забули і цікавляться, як він зараз поживає, адже він, як відомо,  є одним з найбагатших людей в Україні.

Отже, Шуфрич у декларації крім себе вказав новоспечену дружину Катерину та дочку Марію.

Його декларація вражає різноманіттям не лише квартир, будинків та автівок, але й старовинними колекціями різних антикварних речей та одягу від «Brioni».

Не дарма Нестор Іванович добре знайомий із російським царем Путинім. Пристрасть до стрілялок, очевидно,  передалася й йому. Він, зокрема, є  власником найбільшої серед усіх українських політиків колекції зброї, яка складається з холодної (переважно старовинної) у кількості 568 одиниць, вогнепальної переважно імпортного виробництва (156 одиниць). Цікаво, із ким же колишній закарпатець збирається воювати з таким арсеналом? Невже із власним народом? Для порівняння, інший парламентарій, що має теж репутацію прихильника Русского мира, Михайло Добкін, який займає другу сходинку за кількістю зброї серед депутатів, має всього 18 мисливських рушниць та карабінів з оптичними прицілами. До речі, Шуфрич є навіть керівником громадського об’єднання «Всеукраїнська громадська організація федерація стрільби з лука України». Хоч назва організації звучить і не логічно, але зводиться до того ж спільного знаменника – пристрасті нардепа до стрільби.

Більше про Шуфрича та про декларації інших відомих закарпатців читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 6 квітня.

zakarpatpost.net