Ужгородкам розповідатимуть про кар’єру, моду, красу, секс та кохання

21-22 квітня в Ужгороді пройде фестиваль жіночих практик «Єва-фест».

Це – подія, що  відкриває нові грані жіночої сутності, простір творчого спілкування, наповнений натхненням, свободою самовираження та любов’ю. На семінарах, тренінгах та майстер-класах розкриватимуться теми взаємин, моди та краси, успіху в особистому житті та в роботі.

Більше про захід закарпатська газета «НЕДІЛЯ» попросила розповісти організаторів фестивалю Аніту Соскиду та Яну Регу.

«Фестиваль ми проводимо вже четвертий рік поспіль, хоч ідея виникла дуже давно. Якось я побувала в Івано-Франківську на семінарі, на якому одночасно проводилися і тренінги. Це мене дуже надихнуло. Виникло бажання зробити щось цікаве для ужгородок. Тобто, фестиваль буде проходити в такому форматі, що кожна жінка зможе черпнути щось корисне для себе. Тренери розповідатимуть про стосунки, кар’єру, виховання дітей,  сексуальність, догляд за тілом, тенденції моди і стилю. Назву ми обрали метафоричну, адже Єва – прамати всіх жінок, а мова йтиме саме про жіноцтво», – розповіла автор проекту Аніта СОСКИДА.

Тему жінок на фесті підніматимуть не випадково, адже нинішня дружина, мати, бізнес-леді і просто будь-яка представниця прекрасної статі дуже заклопоната, часто не може знайти часу для себе, для власного самопізнання.

«Ми помітили таку тенденцію, що в нашому місті нічого не проводиться власне для жінок. Зараз, із  приходом весни, багатьом  хочеться оновитися, виглядати краще, змінити гардероб, зайнятися саморозвитком. І ми готові в цьому допомогти. На фестивалі можна обмінятися досвідом, почути багато корисної і цікавої інформації. Наймолодшій учасниці заходу, що проводився раніше, було 15 років. Але приходять і тридцятирічні, і ті, кому далеко за п’ятдесят років»,- наголосила співорганізатор «Єва-фесту» Яна РЕГА.

Також за словами організаторів фестивалю, в Ужгороді дуже багато фахівців, компетентних у різних сферах, тому захід у цьому році «розрісся» до двох днів. Отже, на фесті буде багато різних родзинок і кожна жінка зможе отримати масу корисної інформації.

zakarpatpost.net